Destinatii turistice

Destinatii turistice spectaculoase pentru cei pasionati de fotografie si de pictura

Publicat: 26 sept. 2019

Fotograful britanic Charlie Waite, recunoscut pentru peisajele pe care le-a imortalizat, le propune locuri spectaculoase tuturor celor pasionati de aceasta arta, de pictura si celor care vor sa petreaca momente linistite inconjurati de privelisti feerice, potrivit digitalcameraworld.co.

1. PROVENTA, FRANTA

Proventa, situata in partea de sud-est a Frantei, le ofera vizitatorilor posibilitatea de a imortaliza regiunea Camargue, denumita si Delta Ronului, ce cuprinde mlastini, pasuni, pǎduri, dune de nisip etc. Regiunea Proventa, aflata intre Marea Mediterana, Valea Ronului si Italia este recunoscuta si pentru lanurile de lavanda, ce imbraca suprafete vaste.

2. TOSCANA, ITALIA

Fotograful britanic Charlie Waite a afirmat ca, daca ar compara Toscana cu o persoana, atunci aceasta ar fi "una fotogenica". In regiunea situata in centrul Italiei se afla orasul medieval San Gimignano, cu o arhitectura speciala. Totusi, peisagistii prefera sa imortalizeze dealurile acoperite de vii, plantatiile de maslini si chiparosii.

3. GLENCOE, SCOTIA

Regiunea Black Rock Cottage este preferata de fotografi si de cei pasionati de pictura, fiind o zona aflata pe malul sudic al raului Coe. Muntii spectaculosi permit fotografierea din perspective multiple, iar cei care doresc sa se debaraseze de agitatia urbana prefera regiunea pentru linistea pe care o ofera. Secvente din pelicula "Harry Potter si Prizonierul din Azkaban/ Harry Potter and the Prisoner of Azkaban" au fost filmate in Glencoe.

4. VERMONT, STATELE UNITE ALE AMERICII

Statul Vermont reprezinta o atractie turistica, fotografii preferand sa il viziteze toamna, cand culturile de dovleci imbraca peisajul si ofera o imagine unica. Localizat in zona nord-estica a Statelor Unite ale Americii, Vermont abunda in dealuri ce se oglindesc in lacurile din imprejurimi, constituind o sursa de inspiratie pentru cei pasionati de arta.

5. ORASUL DAMME, BELGIA

In orasul Damme, aflat in provincia Flandra de Vest, catedralele sunt punctul central de interes al fotografilor. Charlie Waite il descrie ca fiind, uneori, "imbracat in ceata, ceea ce ii adauga un strop de mister". La o distanta mica se afla si orasul Bruges, renumit pentru arhitectura unica.

6. ANDALUZIA, SPANIA

Andaluzia, compusa din provinciile Almería, Cádiz, Córdoba, Granada, Huelva, Jáen, Málaga si Sevilla, este o comunitate autonoma din Spania. Potrivit fotograful Charlie Waite, numeroasele orase albe au caracteristici interne fascinante si provocatoare. Totodata, imagini cu turnul "La Giralda", Catedrala din Sevilia, raul Guadalquivir, culturile de maslini si de citrice sunt des regasite in portofoliul fotografilor.loading...

Adauga un comentariu