Diverse

Destinul sta in palma ta

Publicat: 30 apr. 2010

Ghicitul in palma e simplu si distractiv, dar si relevant pentru viitorul tau. Liniile fine ale palmei tale iti pot releva cele mai importante etape ale viitorului. Analizeaza-ti palma stanga, daca esti dreptaci, sau dreapta, daca esti stangaci.

Vracii credeau cu ardoare ca mana pasiva (stanga, in cazul dreptacilor, si invers) detine informatiile trecutului, precum reincarnari, incarcari karmice, puritatea sufletului, iar mana activa prezinta informatiile prezentului.

Linia casniciei

Cele doua linii suprapuse simbolizeaza casatoria, iar cei care au liniile puternic accentuate sunt oameni care vor iubi cu foc intreaga viata. Linia de jos simbolizeaza romantismul. In functie de aceasta, se spune ca iti tii partenerul fidel si dedicat.
Daca cele doua linii sunt insotite de alte linute mai mici, tot orizontale, inseamna ca vei avea mai multe casnicii, fiind o persoana indecisa si cu tendinte celibatare.
Daca liniile iubirii au terminatii ca de furculita, acelea simbolizeaza copiii si chiar numarul lor. Cu cat sunt mai multe, cu atat vei avea o familie mai numeroasa.
Daca una din cele doua linii este intrerupta la jumatate, palma iti prevesteste o ruptura dureroasa. Daca aceasta se continua pana spre centrul degetului inelar, ea arata impacarea sau reunirea.

Linia destinului

Acest semn particular este cel mai important indiciu in ceea ce-ti rezerva viitorul. Cu toate acestea, nu toata lumea are o linie a destinului sau se vede foarte putin. Aceste persoane sunt considerate ‘fara soarta’, adica au puterea deplina in a-si modela viata.
Daca linia destinului este ‘sparta’, discontinua si nu este liniara, inseamna ca vei fi un om incercat de soarta, te vei impiedica de multe schimbari radicale cat timp vei trai.
Daca linia destinului incepe de la baza palmei tale, atunci esti o persoana menita sa fie in centrul atentiei. Soarta ta este sa te arati oamenilor ca orator sau ca un veritabil conducator.
Daca linia destinului se intrerupe la jumatate, candva in viata ta ai renuntat sau vei renunta la tot, pentru a lua-o de la inceput. Practic, cei care au linia destinului intrerupta au ocazia de a trai doua vieti diferite intr-una singura.

Linia mintii

Aceasta linie este poate cea mai importanta, deoarece prezice inteligenta si problemele de sanatate. Cu cat e mai adanca, cu atat capacitatea ta de memorare este mai buna, iar batranetile tale vor fi mai usoare din punct de vedere medical.
Cu cat linia mintii este mai dreapta, cu atat esti mai realist. O linie serpuita simbolizeaza tendinta ta de visare, de a atinge teluri foarte putin realizabile. Totodata, ea te avertizeaza ca esti expus migrenelor.
Cu cat este mai lunga, cu atat mai mult iti certifica faptul ca duci o viata complexa, cu o gandire detaliata si agera. Totodata, esti expus insomniei si depresiei.
O linie dubla spune despre tine ca esti o persoana extrem de inteligenta, cu potential maximum de adaptare asupra oricarei situatii. Esti expus insa oboselii cronice si durerilor de oase. Striatiile pe linia mintii reprezinta numeroasele decizii grele pe care le vei lua pentru a duce o viata buna. Ai grija insa la problemele cardiace.

Maini groase, solide, cu degete scurte

Mainile tale simbolizeaza puterea si munca. Esti o persoana extrem de cinstita, care nu se fereste sa spuna lucrurilor pe nume. Din pacate, spiritul tau altruist atinge uneori cote alarmante, fiind practic capabil sa dai tot pentru fericirea celor din jur.

Palma patrata, degete lungi

Daca te regasesti in aceasta categorie, afla ca ai maini de artist! Esti un veritabil creator, o fire agera in gandire si ti se mai spune „solutionarul” datorita abilitatilor de a impaca si capra si varza in orice situatie. Daca ai degetele noduroase, esti o persoana ganditoare, foarte calculata si mereu in cautare de nou.

Palma dreptunghiulara, degete de lungime normala

Personalitatea ta este ca un vulcan, iar mintea ta este intr-o continua cautare a succesului! Nu poti trai cu ideea ca ai sa mori batran si sarac, de aceea in sufletul tau primeaza conduita materiala si te axezi pe succese financiare de lunga durata. .

Palma alungita, degete lungi

Esti o fire sensibila, maleabila, cu suflet cald si sincer. Te ghidezi usor dupa notiuni religioase sau carti vechi, iar aptitudinea ta cea mai iscusita este observarea detaliilor. Din pacate, la polul opus esti o persoana de multe ori nehotarata si usor de inselat. Astfel multi rauvoitori te-au facut si te vor face sa suferi.loading...

Adauga un comentariu