Diverse

Destinul tau este decis de o floare – Spune-mi ce floare esti, ca sa-ti zic ce te reprezinta

Publicat: 30 ian. 2018
14

Avem multe de aflat despre personalitatea noastra, lucruri pe care nu le stiam si de cele mai mult ori, astrele ne dezvaluie adevarul despre caracterul nostru. Totusi, ziua in care ne-am nascut spune extrem de multe despre noi. Iti plac florile? Stiai ca ele iti pot spune multe despre tine, in functie de ziua in care te-ai nascut? Ei bine, chiar asa este! Vezi ce spune despre tine!

Daca te-ai nascut  pe 1, 10, 19 sau 28 esti: FLOAREA SOARELUI
Esti o persoana plina de dinamism, extrem de generoasa, careia ii place sa se afle in centrul atentiei. Iti place sa fii apreciata de ceilalti si este inventiva. Iti place sa faci mereu lucruri noi si rutina te plictiseste groaznic.
Ce iti rezerva soarta: Vei reusi sa depasesti multe situatii dificile si vei castiga dragostea celor din jur.

Daca te-ai nascut pe 2, 11, 20 sau 29 esti: BUJOR
Esti o persoana care pune suflet in tot ceea ce face si de cele mai multe ori, gasesti solutii la cele mai delicate probleme. Cea mai mare calitate a ta este perseverenta si esti o persoana extrem de responsabila.
Ce iti rezerva soarta: Poti sa te consideri o invingatoare pentru ca vei reusi sa faci tot ce-ti propui.

Citeste si Test psihologic: Alege un copac – Afla la ce fel de schimbari ar trebui sa te astepti de la noul an

Daca te-ai nascut pe 3, 12, 21 sau pe 30 esti: PAPUCUL DOAMNEI
Aceste persoane sunt extrem de carismatice. Cei din jurul lor le considera ca fiind persoane impulsive si imprevizibile. Este pe jumatate adevarat pentru ca se plictisesc repede si de aceea sunt mereu in cautarea unor noi lucruri.
Ce iti rezerva soarta: Dai dovada mereu de o capacitate mare de adaptare si acest lucru te va ajuta mult in viata.

Daca te-ai nascut pe 4, 13, 22 sau 31 esti: ALBASTREA
Esti o persoana extrem de organizata, sensibila si fermecatoare. Esti fidela si ai nevoie de stabilitate, de aceea, iti place sa planifici tot ce se intampla in viata ta.
Ce iti rezerva soarta: Nu iti asumi prea multe riscuri si iti place sa mergi la sigur, iar acest lucru iti va garanta succesul.

Daca te-ai nascut pe 5, 14 sau pe 23 esti: IRIS
Pe tine te caracterizeaza sinceritatea si sociabilitatea. Cei din jurul tau te considera o persoana inteligenta si te faci placuta de cele mai multe ori. Esti echilibrata si pui mare accent pe respect.
Ce iti rezerva soarta: Privesti orice esec ca pe o lectie si inveti mereu din greseli, acest lucru te va ajuta sa reusesti in viata.

Citeste si Afla ce zice data nasterii despre tine. Vezi daca data nasterii iti poarta ghinion

Daca te-ai nascut pe 6, 15 sau pe 24 esti: MAC
Ai o intuitie iesita din comun, care te ajuta sa iesi din situatiile neplacute. Esti sensibila, rafinata si ai un farmec aparte caruia nimeni nu-i poate rezista.
Ce-ti rezerva soarta: Este posibil sa te casatoresti de mai multe ori pentru ca pana iti vei gasi jumatatea, vei avea parte de parteneri nepotriviti.

Daca te-ai nascut pe 7, 16 sau 25 esti: ORHIDEE
Esti o persoana responsabila si destul de sensibila. Cand cineva se afla la nevoie, nu eziti sa ii intinzi o mana de ajutor si nu astepti niciodata nimic in schimb.
Ce-ti rezerva soarta: Ca fiecare, vei trece si tu prin momente triste, insa vei avea puterea de a le depasi.

Daca te-ai nascut pe 8, 17 sau 26 esti: MARGARETA
Esti o persoana modesta, desi nu ar trebui de multe ori, rezervata si perseverenta. Nu esti genul care sa faca lucruri nesabuite, dar ai tendinta de a renunta foarte usor la ce-ti doresti.
Ce iti rezerva soarta: Nu vei avea multi prieteni, insa oamenii pe care alegi sa-i pastrezi in viata ta vor fi acolo cand vei avea nevoie.

Daca te-ai nascut pe 9, 18 sau 27 esti: TRANDAFIR
Esti o persoana temperamentala si impulsiva. Nu te dai inapoi de la nici o sarcina dificila si iei totul ca pe o provocare. Esti curajoasa si iubesti necunoscutul.
Ce-ti rezerva soarta: Nu-ti ignora niciodata principiile pentru o persoana trecatoare pentru ca vei regreta.
Adauga un comentariu