Timp liber

Destrabalare pe o partie din Franta

Publicat: 23 ian. 2011

O parte dintre cei 2.500 de studenti ai universitatilor de prestigiu Oxford si Cambridge au facut un show erotic într-una din statiunile franceze.

Studentii urmau sa participe la o competitie sportiva în statiunea Val Thorens din Franta, cu scopul de a promova elita intelectuala din Marea Britanie.

Pentru acest eveniment s-a gasit si o agentie de turism care sa sponsorizeze întreg evenimentul.

Extrem de fericiti de victorie, cei din echipa câstigatoare si-au scos hainele si s-au fotografiat în ipostaze compromitatoare în zapada.

Nu s-au oprit aici si au început sa-si toarne sosuri si ciocolata pe corp, în timp ce mai mult de 500 de studenti se uitau la ei.

„Cred ca as fi putut face hipotermie, dar a meritat cu siguranta„, a spus unul dintre petrecareti.

Reactia firmei care a sponsorizat concursul în cadrul caruia pierzatorii trebuiau sa bea urina celorlalti nu a întârziat sa apara.

„Scott Dunn a auzit recent despre comportamentul nepotrivit al unor participanti din excursia Varsity Vallet Rally. Scott Dunn n-a aprobat nici un moment un astfel de comportament”, au declarat oficialii de la Scott Dunn, potrivit jurnalistilor de la The Sunday Telegraph.

Compania a subliniat ca organizatorii le-au prezentat evenimentul ca fiind „un concurs de schi amuzant si competitiv între studentii de la Oxford”. Cei de la agentia de turism au adaugat:

„Organizatorii Valley Rally si Varsity Trip n-au informat firma Scott Dunn despre natura probelor în timpul negocierilor pentru sponsorizare. Scott Dunn va oferi câstigatorilor premiul pentru ca am semnat un contract, dar pe viitor nu vom mai sponsoriza concursuri organizate de Varsity Trip si Valley Rally”.loading...

Adauga un comentariu