National

DETALII CUTREMURATOARE despre starea de sanatate a copilotului: Nu mai poate sa scrie

Publicat: 04 feb. 2014
1

Copilotul Razvan Petrescu, singurul dintre supravietuitorii accidentului aviatic din Apuseni care nu a fost audiat deocamdata din cauza numeroaselor interventii chirurgicale la care a fost supus, a dat o declaratie in fata anchetatorilor in cursul zilei de marti.

Tatal lui a povestit ca tanarul nu poate sa mai scrie, din cauza accidentului. Razvan Petrescu a fost audiat pentru prima data. El va mai ramane in spital pana cand starea sa de sanatate se va imbunatati.

Citeste si: Conversatia dintre copilotul Razvan Petrescu si tatal sau, imediat dupa prabusirea avionului

„Doctorii au stabilit ca este apt sa dea declaratii. Este bine sa scapam si de grija asta. Daca asa au hotarat, nu-i nicio problema, nu are nimic de ascuns. Nu poate sa scrie, el vorbeste, ei scriu. Este foarte bine ingrijit. Operatiile decurg normal, evolutia este buna. A ramas singur in salon, da, chiar zicea ca mai faceau si ei cate o gluma”, a declarat Dan Petrescu, tatal copilotului, potrivit romaniatv.net.

Copilotul a suferit trei interventii chirurgicale de la internarea sa in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj-Napoca in noaptea de 20 spre 21 ianuarie, respectiv pentru remedierea unor probleme pe care tanarul le-a suferit la picioare, la piramida nazala, la femur si la bazin.

Citeste si: Razvan Petrescu, copilotul lui Adrian Iovan, supus la o alta operatie

Adauga un comentariu