Sport

Detalii de ultim moment despre „bătălia secolului”! Mike Tyson vs Evander Holyfield, în mai puțin de două luni?

Publicat: 19 mai 2020

Mike Tyson (53 de ani) și Evander Holyfield (57 de ani) ar putea lua parte la confruntarea anului 2020. Tot mai multe indicii duc către o luptă între cei doi coloși ai ringului. Pe internet a început să circule un poster care anunță o posibilă luptă ce ar putea avea loc între Tyson și Holyfield pe 11 iulie, la Diriyah, în Arabia Saudită, scriu jurnaliștii de la Marca.
Nu există o confirmare oficială din partea echipelor celor doi, însă, imediat după apariția posterului, fanii au început să discute intens pe rețelele de socializare despre ipotetica luptă Mike Tyson versus Evander Holyfield. Eveniment supranumit deja de fanii boxului „Lupta Secolului”.

Evander Holyfield: „Oamenii lui au discutat cu oamenii mei”

Evander Holyfield a confirmat stadiul avansat al negocierilor:

„Oamenii lui au discutat cu oamenii mei. Încă nu am ajuns la o înțelegere solidă, dar lucrurile se îndreaptă în direcția bună. Dacă se va întâmpla, atunci nu va fi nicio problemă. Eu le-am mai spus oamenilor că aș vrea să revin pentru niște meciuri demonstrative, să ajut copiii prin intermediul fundației mele. Vreau să revin și să le demonstrez tinerilor că, dacă ai grijă de corpul tău de mic, dacă nu ai obiceiuri proaste, nu te va dezamăgi mai târziu”.

Holyfield – Tyson, rivalitate fără precedent

„The Real Deal” Holyfield și „Iron” Mike au intensificat pregătirile și se pregătesc pentru a treia înfruntare directă. Evander le-a câștigat pe precedentele, dar în maniere diferite. Prima, disputată în 1996, s-a soldat cu victoria lui Holyfield prin KO tehnic după 37 de secunde trecute din runda cu numărul 11.
Evander a dominat categoric înfruntarea la care au asistat peste 16.000 de spectatori. Bursa totală a celor doi sportivi a fost de 42 de milioane de dolari, 30 de milioane fiindu-i repartizate lui „Iron” Mike. În joc a fost centura WBC la categoria grea.
Comentarii
  • De ce s-o numi box-ul, sport, nu inteleg. Ce o fi sportiv sa-ti cari pumni in cap? Mosu avea si el dreptatea lui, unii decat sa care pumni in capul unor oameni nevinovati, la coltul strazii, mai bine sa-si care intre ei, la sala.

Adauga un comentariu