Arte vizuale

Detalii dureroase din mariajul Alexandrei Nechita, micuta Picasso

Publicat: 25 iun. 2018

Alexandra Nechita, supranumita Micuta Picasso, romanca devenita celebra in SUA, datorita picturilor ei care s-au vandut cu sute de mii de dolari, este acum o femeie in toata firea, cu o familie superba.

Este plecata din Romania inca din copilarie si si-a construit o viata peste Ocean. Este casatorita cu Dimitri Tcarfas, un designer din Ucraina, cu care are o fiica, Tevva.

“Eu aveam 19 ani, el 21-22…Eu eram in al doilea an de universitate si aveam un program infernal. Luni dimineata eram in L.A., iar joi seara plecam spre New York, spre Miami, pentru ca acolo aveam cele mai multe proiecte si expozitii, iar la un moment dat mi-amintesc ca am fost in Australia pentru 4 zile, deci zbor de 11 ore, si trebuia sa ma incadrez ca timp, pentru ca aveam examene. Practic, n-aveam viata personala…

Eram intr-un weekend in L.A., aveam o prietena UCLA care era indragostita de prietenul cel mai bun al lui Dima si asa ne-am cunoscut. Dima avea o personalitate extraordinara, era foarte sigur pe el si am stabilit inca de la inceput ca prioritatea mea e cariera, ca ma incui in atelier pentru 4-5 zile, „deci nu ma suna, nu ma intreba, n-o suna pe maica-mea, ca te omor!“. Si a mers!

Suntem foarte opusi, eu sunt iute, aprinsa, energica, el e ganditor, calm. Fiica noastra, Tevie, tot spune: „Mami, nu mai tipa la papa al meu!“ Dar eu nu tip, e sangele meu de moldoveanca care ma face sa fiu asa iute”, a declarat Alexandra Nechita.loading...

Adauga un comentariu