Cancan

Detalii HORROR despre accidentul în care a murit Cornel Galeş

Publicat: 10 dec. 2019

Cornel Galeş a murit pe 30 noiembrie, în jurul orei 18:00, într-un accident rutier petrecut în apropiere de Valencia. Un apropiat al lui Cornel Galeş a aflat amănunte terifiante despre accident, chiar de la martorii direcţi ai acestuia, cei doi prieteni care au fost în maşină şi care au supravieţuit.

Prietenul lui Cornel Galeş a discutat cu cei doi bărbaţi aflaţi în „maşina morţii”, iar ce a aflat este şocant.

„A făcut un sens giratoriu şi acolo, la intrarea în autostradă, s-a speriat, sau cine ştie ce s-o fi întâmplat. S-a lovit de balustrada din stânga, apoi maşina a fost proiectată în dreapta. Impactul a fost devastator pentru el. A ieşit prin trapă, nu purta centura de siguranţă, a murit pe loc. Piciorul era secţionat, avea capul zdrobit, nu îl mai recunoşteai”, a povestit amicul lui Cornel Galeş pentru wowbiz.ro.

Acesta a continuat: „A fost dus la Spitalul Clinic din Valencia, acolo unde medicii spanioli i-au reconstruit capul. L-au pus în sicriu, noi, prietenii, l-am vizitat acolo şi ne-am recules, nu ne-au lăsat mai mult de o jumătate de oră să stăm la spital. Apoi, am aranjat ca sicriul să fie dus la o firmă de pompe funebre, care se ocupă de repatrierea cadavrului”.

Trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș va fi adus în țară marți, 10 decembrie, iar înmormântarea va avea loc joi, 12 decembrie, la Cimitirul Străulești 2. Bărbatul va fi îngropat lângă fosta lui soţie, Ileana Ciuculete.loading...

Adauga un comentariu