Local

Detalii incredibile in cazul prostituatei moarte in portbagaj

Publicat: 18 sept. 2011
1

@ Batranul care se plimba cu prostituata moarta in portbagaj arunca vina pe paranormal @ El sustine ca a luat femeia la ocazie, fara sa stie ca este prostituata @ „Tata mi-a spus ca a oprit sa o ia la ocazie. Despre tânara isi aminteste doar ca s-a urcat la el în masina, în fata. Din acel moment nu-si mai aduce aminte ce s-a întâmplat”, a precizat baiatul batranului

Cazul prostituatei gasite moarte in portbagajul unui autoturism care apartinea unui fost politist scoate la suprafata detalii greu de crezut. Baiatul politistului sustine ca tatal sau a luat femeia la ocazie, pentru ca avea un asemenea obicei de a opri si a-i duce pe oameni dintr-o localitate in alta. Lucia Mahmote i-ar fi facut semn lui Ioan Giurgiuveanu sa fie luata la ocazie pentru a ajunge in Iasi. „Tata mi-a spus ca a oprit sa o ia la ocazie. Despre tânara isi aminteste doar ca s-a urcat la el în masina, pe scaunul din fata. Din acel moment nu-si mai aduce aminte ce s-a întâmplat. Când s-a produs accidentul, tata venea la Iasi, cu scopuri precise. Pe la ora 11.00 trebuia sa ajunga la un verisor”, a declarat Gheorghita Giurgiuveanu, fiul celui in portbagajul caruia se afla prostituata.

Evident, aceasta varianta nu ar avea nici o sustinere in realitate, deoarece prostituata nu putea sa ajunga singura in portbagaj. „Nu stiu cum a ajuns acolo”, a mai sustinut barbatul.

Rezultatele preliminare ale necropsiei arata cu totul altceva: Lucia Mahmote a fost strangulata sau sufocata. Ea a fost gasita in portbagaj in urma unui accident de circulatie comis de Ioan Giurgiuveanu. Scenariul luat in calcul de anchetatori este urmatorul: barbatul, un client fidel al prostituatei, a luat-o pe aceasta in masina, dupa care intre ei au intervenit neintelegeri. A dus-o pe un camp, a batut-o si a urcat-o in portbagaj. Ulterior, cand a iesit la drumul european, a vrut sa intoarca, insa nu a fost atent si a produs un accident. A intrat in coliziune cu un autoturism Skoda Octavia, condus de Valentin Grosu, de 47 de ani, seful Directiei pentru Accize si Operatiuni Vamale Bacau.

Batranul, care avea prostituata in portbagajul unui autoturism Opel Agila, a ajuns la spital pentru a primi ingrijiri medicale, iar directorul de la Vama a suferit doar o zgarietura la o mana. Dupa ce politistii i-au legitimat pe cei doi soferi, Opelul a fost tras in afara carosabilului pentru a nu mai incurca circulatia. Dupa ceva timp, cand politistii au mers sa faca masuratorile si sa stabileasca dinamica accidentului, au gasit in portbagaj si prostituata. Unuia dintre agenti i s-a parut ca tanara mai avea puls, dar nu se stie cu exactitate daca e asa sau nu.

Comentarii
Adauga un comentariu