Cancan

Detalii inedite despre Cabral: vârstă, înălțime, copii. Ce salariu are la Pro TV

Publicat: 06 apr. 2021
Cabral vârstă
Cabral Ibaka este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV din România

Probabil nu există român care să nu-l cunoască pe Cabral, însă anumite detalii, gen vârstă, salariu, înălțime sau copii, sunt mai puțin știute. Pe numele său complet Cabral Neculai Ibacka, acesta este prezentator de televiziune, actor, antrenor de Tae Bo și fost luptător de kickboxing român. Cabral s-a născut în București, într-o familie mixtă, dintr-un tată congolez și o mamă româncă.

Cabral este unul dintre cei mai cunoscuţi și apreciați prezentatori TV din România. În momentul de față, figura lui se identifică cu show-ul interactiv „Ce spun românii?”, difuzat de luni până vineri, de la ora 18:00. Îndrăgitul prezentator nu este cunoscut doar pentru emisiunea prezentată la Pro TV, ci şi pentru veleitățile sportive. A fost unul dintre primii promotori ai dansului sportiv Tae Bo la noi în ţară și totodată a făcut performanță în kickboxing. A devenit vicecampion european la kickbox, la doar 17 ani.

Cabral – vârstă și înălțime

Vedeta Pro TV s-a născut pe 4 octombrie 1977, în Bucureşti, într-o familie mixtă. Tatăl său, Alexandre Ibacka, este de origine congoleză, iar mama, Argentina Boldea, este româncă. Cei doi s-au cunoscut în perioada în care tatăl său urma Medicina la Universitatea Bucureşti. Așadar, Cabral, la vârsta de 43 de ani, se află la apogeul carierei sale, trecând, pe rând, pe la Antena 1, Prima TV, Acasă și în cele din urmă Pro TV. În ceea ce privește înălțimea, putem spune că este impresionantă. Cabral măsoară nici mai mult nici mai puțin de 2 metri, ceea ce-l face cel mai impozant prezentator TV din România.

Cabral – viață de familie și copii

Cabral are două căsnicii la activ, prima dată fiind căsătorit cu Luana Mitran, în perioada 2000-2006. Din această relație, în 2002 a venit pe lume primul copil al lui Cabral, Inocke. la cinci ani după primul divorț, 2011, prezentatorul TV s-a căsătorit din nou, cu Andreea Pătraşcu. Aceasta i-a dăruit lui Cabral, în 2018, cea de-a doua fetiță, pe nume Namiko.

„Namiko, «copilul valurilor», un nume de origine japoneză. Copilul nostru iubit care, deloc întâmplător, a iubit apa de la prima atingere. Un nume rar întâlnit pe meleagurile noastre, ce s-ar putea să te surprindă în primă instanță. Asta înainte să te cucerească, așa cum a făcut și cu noi”, scria la acea vreme Andreea, soția lui Cabral, pe blogul ei.

Cariera lui Cabral – ce salariu are la Pro TV

Cabral a debutat în televiziune în 1998, la Antena 1, în emisiunea „Roata de rezervă”. Apare apoi în filmul „Je ne marcherais jamais seul”, după care, în perioada 1999-2000, prezintă mai multe emisiuni la Prima TV, amintind aici Impact, Banc Show sau Vara fără limite. Din 2000 se mută la Acasă TV şi a prezentat emisiunile „Un bărbat adevărat” şi „Poveştiri Adevărate”. A mai prezentat şi „Poveştiri de noapte”, „În al nouălea cer”, „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Din 2015, Cabral prezintă emisiunea „Ce spun românii?”, un succes în privința audienței. Potrivit unor surse din trustul Media Pro, Cabral ar încasa lunar un salariu de 10.000 de euro.

Actorul Cabral mai este cunoscut pentru apariția în filmele „Băieți buni” (2005), „Catacombs” (2007) și „Fire & Ice: Cronica dragonilor” (2008), dar și în mai multe telenovele. Așadar, Cabral, care se află la o frumoasă vârstă, este mereu la înălțime fie pe scenă, ori în afara ei, iar viața i-a surâs cu cei doi copii pe care îi are din căsniciile cu Luana și Andreea.

Adauga un comentariu