Cancan ultimă oră

Detalii mai puțin cunoscute despre Lena Miclăuș: Vârstă, înălțime, biografie, soț, copii

Publicat: 24 mai 2021

Cântăreața de muzică populară Lena Miclăuș a ajuns la vârsta de 35 de ani să fie una dintre cele mai cunoscute interpreta din zona Ardelaului.

Lena Micluăș se consideră o persoană foarte sociabilă și deschisă cu oricine, însă spune că multă lume o percepe mai rece, și de-abia după ce stă de vorbă cu ea își dau seama cum este ea ca om.

Frumaosa cântăreață susține că nu și-a făcut până acum nicio intervenție chirurgicală și nu ia în calcul vreo operație estetică în viitorul apropiat. Pentru a se menține în formă, Lena merge o dată la două, trei luni la un tratament cosmetic. Totuși, frumoasa blondă spune că nu exclude ca după vârsta de 40 de anis ă apeleze la Botox pentru a arăta foarte bine.

Lena și-ar dori ca în momentul în care va renunța la cântat să devină educatoare, meserie pe care de altfel a mai practicat-o în tinerețe. Frumoasa blondă nu exclude nicio carieră în media, aceasta având în trecut o emisiune de muzică populară la un post de televiziune din Deva.

Cântăreața de muzică populară Lena Miclăuș

Lena Miclăuș: Vârstă, înălțime, biografie

Lena Miclăuș s-a născut pe 15 mai 1986, la Deva, are vârsta de 35 de ani și 1,70 m înălțime. De mică, Lena a fost pasionată de muzică, dar de această profesie s-a apucat serios după ce a terminat clasa a XII-a, chiar dacă a mai cântat în baruri încă din clasa a IX-a. Talentul și dragostea pentru muzică l-a moștenit de la tatăl ei, care a cântat la taragot. Deși a fost și el muzician, tatăl Lenei nu a vrut să o lase să urmeze un liceu de muzică, astfel că Lena a absolvit Liceul Pedagogic.

Împreună cu soțul ei, Lena a reușit să devină cunoscută mai ales în vestul țării, unde a ajuns să fie extrem de căutată pentru cântatul la nunți. Cei doi au, de altfel, un record de 12 nunți unde au cântat într-un interval de 14 zile.

De la începutul carierei și până acum, Lena Miclăuș a scos nu mai puțin de 11 albume de muzică populară și a colaborat cu Ghiță Munteanu, Văru Săndel, Puiu Codreanu, Alex de la Orăștie, Petrică Nicoară Sîrbu și Ionică Ardeleanu. Melodiile ei, extreme de cunoscute în Ardeal au apărut pe mai multe compilații de muzică popular și colinde, care au fost extrem de căutate de iubitorii acestui gen muzical.

Cântăreața de muzică populară Lena Miclăuș

Lena Miclăuș are soț muzician și doi copii frumoși

Lena Miclăuș și soțul ei, Septimiu Marișcă, au o familie frumoasă. Cei doi sunt amândoi muzicieni și s-au cunoscut în urmă cu 16 ani, la o nuntă, unde Lena era printre invitați, iar Spetimiu, care cântă la saxofon, venise să cânte. Fiind mai tot timpul împreună pe la concerte prin țară, cei doi au ajuns să se cunoască foarte bine și s-au căsătorit în 2008 și au doi băieți.

Lena și Septimiu își doresc și o fetiță, iar cei doi au spus recent că „lucrează“ deja la acest proiect, Lena dorindu-și foarte mult să fie și mamă de fată, după cum chiar ea a declarat, care regret că nu a rămas însărcinată anul trecut, când din cauza pandemiei de coronavirus nu au mai putut ține concerte și nici nunți nu s-au putut organiza.

Cântăreața de muzică populară Lena Miclăuș

Cei doi muzicieni au o vilă somptuoasă la Deva. Fiind nevoită să cânte la multe nunți și petreceri, Lena și-a creat o adevărată garderobă de vedetă. Aceasta are un dulap imens plin cu rochii de petrecere, în care a investit câteve zeci de mi ide euro și un alt dulap cu costume populare, multe dintre ele valorind foarte mult, fiind foarte vechi.

Soțul Lenei este foarte pasionat de vânătoare și are în casă o întreagă colecție de arme. Cea mai scumpă este o pușcă veche, pe care a moștenit-o de la tatăl lui. De altfel, Septimiu deține și un fond de vânătoare. Cei doi soți au acasă și un mic studio de înregistrări.

Cântăreața de muzică populară Lena Miclăuș

Adauga un comentariu