Stiri si curiozitati

Detalii nestiute! Ce studii are la baza Dan Negru si ce nota a luat la Bacalaureat

Publicat: 25 oct. 2018
3

Dan Negru este cel mai cunoscut prezentator roman de televiziune si este celebru pentru succesul emisiunilor si longevitatea carierei in televiziune. De asemenea, el a fost inclus si in „Top Host European Broadcast” datorita faptului ca a prezentat simultan formate internationale de succes in doua tari: Romania si Republica Moldova.

Dan Negru s-a nascut pe 23 februarie 1971 in Timisoara. A absolvit studiile Liceului Economic din Timisoara si a obtinut media 9,20 la Bacalaureat. Prezentatorul a spus intr-un interviu acordat presei locale ca a fost cea mai mica nota din clasa fiindca era o clasa de tocilari. Ulteior, a absolvit Facultatea de Drept si Facultatea de Jurnalism.

S-au auzit vorbe cum ca prezentatorul TV ar avea un salariu de 40 de mii de euro, dar acesta a postat un mesaj pe Facebook prin care a infirmat acest lucru.

”Nu iau 40 mii de euro pe luna din tv asa cum zic azi ziarele. N-o face niciunul dintre noi pentru ca publicitatea nu suporta asa ceva dar si pentru ca meseria mea, de “prezentator tv” a disparut. Ea exista doar ca sa justifice esecurile. Pe cat de mult se vorbeste despre rolul lui Mircea Radu in esecul “Ie Romanie” pe atat de putin se vorbeste de rolul lui Cosmin Cernat in succesul “Exatlon”.

Am un job de acar Paun. Cand intr-un accident feroviar petrecut la Buzau au murit 66 de oameni a fost gasit un singur vinovat: Ioan Paun,un acar.

De Revelion, un ziarist mi-a spus ca nu va da stirea “Negru lider de 18 ani” dar ca are pregatita prima pagina pentru cand va fi

“Negru, prima data infrant de Revelion”.

Meserie de acar Paun in care nu castigam 40 mii/luna nici eu, nici Esca, nici Cabral si nici Raduleasca..”, a spus acesta.

Adauga un comentariu