Stiri si curiozitati

Detalii nestiute despre Victor Dancila! Cat a luat la BAC fiul premierului!

Publicat: 16 ian. 2019

Fiul premierului Romaniei a devenit un personal controversat in ultima perioada din cauza greselilor gramaticale frecvente de pe pagina acestuia de socializare. De asemenea, acesta a fost luat in vizor si pentru vestimentatia sa necorespunzatoare de la Ateneul Roman.

Cu toate acestea, putini stiu cu ce se ocupa Victor Dancila. Fiul prim-ministrului este angajatul Autoritatii de Audit. In perioada in care Dancila era nominalizata pentru postul de premier al Romaniei, iar pe data de 29 ianuarie 2018 depunea juramantul ca prim-minitru, Victor era angajat la Autoritatea de Audit.

La acel moment, Curtea de Conturi a Romaniei a precizat, in scris, ca fiul Vioricai Dancila a fost angajat recent la OMV Petrom, loc in care tatal sau este manager regional. De altfel, acolo a fost angajata, pana in anul 2007, si premierul. ”In privinta domnului Victor Dancila, va comunicam ca acesta este angajatul Autoritatii de Audit cu contract individual de munca pe perioada determinata (durata mandatului demnitarului aferent perioadei 29.01.2018 – 15.10.2020), avand functia de consilier I in cadrul cabinetului demnitarului”,a informat Curtea de Conturi.

Fiul premierului Viorica Dancila a luat 9,62 la BAC

In noua declaratie de avere ce apare pe site-ul Curtii de Conturi, fiul premierului figureaza ca angajat la Cabinet demnitari, in functia de consilieri al unuia dintre vicepresedintii Curtii. Victor Florin Dancila a absolvit Grupul Scolar Tehnic Videle in 2008. Acesta a promovat Examenul de Bacalaureat cu media 9,62. La Limba si literatura romana, proba scrisa, acesta a obtinut 9,6, iar la oral a luat 10. Cat despre mesajul care l-a facut remarcat pe fiul premierului, acesta a vrut sa critice liderul statului, insa totul s-a intors impotriva lui.

” Te-ai opus cind Ponta a vrut sa interzica exportul de lemn pt a opri distrugerea Padurilor, Te-ai opus desfiintarii a 102 Taxe si Cresterii Pensiilor , Burselor, Salariilor medicilor si Salariului Minim. Te-ai opus primei numiri de Premier facuta de Alesii Poporului Roman fara a prezenta motivarea. Spui ca bugetul e supraevaluat dar ceri mai multi Bani pt Securisti! Iata doar citeva motive pt care nu esti Presedintele Meu!”, este mesajul lui Victor Dancila.loading...

Adauga un comentariu