Cancan ultimă oră

Detalii picante despre Emily Burghelea: Vârstă, înălțime, biografie, iubiți

Publicat: 25 mai 2021
Emily Burghelea
Emily Bugrhelea a făcut o ședință foto alături de micuța ei

Emiliana sau Emily Burghelea, așa cum o cunoaște lumea, este o mămică foarte fericită, la vârsta de 22 ani. Fosta asistentă de la Acces Direct a născut pe 8 aprilie o fetiță. Recent, frumoasa blondă și soțul ei au participat, împreună cu fetița lor, la o ședință foto.

Emily a fost extrem de încântată de pozele făcute, pe care le-a postat ulterior pe rețelele de socializare. Pentru ședința foto, Emily a apelat la același fotograf care a pozat-o cu burtica de gravidă.

Emily a pozat goală, alături de fetița ei, acoperită doar de un voal de culoarea pielii și într-un top ținându-și în brațe fetița care doarme. Într-o altă poză, micuța apare pe același fundal în timp ce doarme.

Fanii au fost foarte încântați de pozele blondinei, iar zeci de mesaje de apreciere au curs pe rețelele de socializare: „Vai ce scumpă e! Să vă trăiască!”, „Sunteți minunate”, „Cele mai dulci”.

Soțul frumoasei blondine a postat și el un comentariu la poze: „Seamănă cu mine!”

Emily Burghelea

Emily Burghelea: vârstă, înălțime, biografie

Emily Burghelea, în vârstă de 22 de ani, și 1,71 m înălțime, s-a născut în Constanța și de mică a fost pasionată de modă. Din 2018, a plecat la București, unde s-a înscris la Facultatea de Comunicare și Relații Publice.

În paralel cu școala, Emily s-a înscris la show-ul despre modă, „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D. Sex-appeal-ul frumoasei blondine a dus-o până în finala sezonului 3, unde a pierdut în fața celei mai bune prietene la acea vreme, Iuliana Doroftei.

Pasioantă de modă, Emily și-a făcut propriile ținute, confecționând și mai multe piese vestimentare pe care le-a scos la vânzare.

Participarea la emisiunea de la Kanal D i-au adus blondinei peste  200.000 de fani pe Instagram.

Emily Burghelea

În noiembrie 2018, Emily și-a dorit să devină asistentă la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1, însă nu a fost aleasă de către cei doi prezentatori ai emisiunii. Anul următor, Emily a devenit asistenta Mirelei Vaida, la „Acces Direct”, tot la Antena 1.

După scandalul media iscat de acuzațiile aduse celor de emisiunea „Acces Direct”, Emily și-a dat demisia, însă a continuat să facă dezvoluiri din culise pe canalul ei de youtube.

Emily nu a vrut să stea prea mult departe de televiiziune și anul trecut a fost invitată în show-ul lui Teo Trandafir, la rubrica „Test de Vedetă”.

După ce a rămas însărcinată, Emily a renunțat pentru moment la cariera în televiziune.

Emily Burghelea cu soțul ei

Ce iubiți a avut Emiy Burghelea

Apariția în emisiunea „Bravo, ai stil!“ a adus-o pe Emily în vizorul băeiților cu bani din București. În trecut, frumoasa blondină a avut o relație de doi ani cu un pictor din străinătate, bun prieten cu DJ-ul Dubfire.

După plecarea de la Antena 1, Emily a avut mai mult timp liber și așa a ajuns să-l cunoască pe Andrei, un om de afaceri care are mai multe firme de IT. Acestea se ocupă cu generarea de platforme și site-uri pentru un important partid politic din România. Andrei este un tip liniștit, căruia nu îi place să iasă în evidență sau să se expună pe rețelele sociale, total opus frumoasei blondine.

Cei doi s-au plăcut din prima clipă și povestea lor de dragoste a fost oficializată în luna decembrie a anului trecut cu o nuntă. Anul acesta, pe 8 aprilie, Emily a născut o fetiță superbă.

Emily Burghelea cu fiica ei

Adauga un comentariu