Celebritati

Detalii socante: Scott Speer si-a batut sotia si a incendiat casa!

Publicat: 23 apr. 2019
6

Caz socant la Hollywood dupa ce un regizor a baut mai mult decat trebuia. Acesta a avut o criza de nervi in care si-a lovit partenera de viata.

Regizorul Scott Speer si-a batut sotia si a incendiat casa in care locuiau. Regizorul „Step Up Revolution” a baut peste masura si si-a iesit din fire. Acesta a inceput sa isi ia sotia la bataie, pe fondul unui consum exagerat de alcool, informeaza presa internationala.

Scott Speer are probleme grave cu legea acum. Acesta si-a batut sotia in timpul crizei de nervi. Din cauza alcoolului consumat, judecata lui s-a intunecat. Acesta a incercat sa incendieze locuinta familiei sale. Din fericire, focul a fost stins inainte ca o catastrofa sa se produca.

Vezi si: Anca Serea asteapta cel de-al saselea copil

Regizorul Scott Speer si-a batut sotia
Sotia lui a alertat de urgenta politia si pompierii. Acestia au aparut in cateva minute la resedinta familiei. Pompierii au stins focul cu usuinta, informeza TMZ. Pagubele produse de barbat nu sunt foarte mari. Sotia lui a ajuns la spital, cu leziuni minore.

Scott Speer a fost retinut de politie si are acuzatii de incendiere si violenta domestica. Judecatorii au stabilit cautiunea la 250.000 de dolari. Acesta a achitat suma si, in prezent, se afla in libertate. Scott Speer (36 de ani) a mai regizat si alte filme cunoscute, precum „I Still See You” sau „Midnight Sun”.

Adauga un comentariu