Magazin

DETALIUL CUTREMURATOR de la locul unde jurnalista de 25 de ani s-a sinucis! Te trec toti fiorii!

Publicat: 02 iul. 2014

Tanara de 25 de ani, care s-a sinucis azi-noapte pe Bulevardul Magheru din Bucuresti, aruncandu-se de la etajul 7 al unui bloc, a cazut chiar pe trotuar! Oamenii legii au incercat sa curete urmele evenimentului macabru, insa petele de sange ale Ionelei se pot vedea si acum!

Ionela Macovei, in varsta de doar 25 de ani, s-a aruncat azi-noapte de la etajul 7 al unui bloc situat pe bulevardul Magheru din Capitala!

Citeste si S-a sinucis din dragoste, aruncandu-se de la etaj. A cazut pe caldaram, chiar langa sora ei,

Ionela a cazut pe trotuar chiar langa sora ei, pe care o trimisese la cumparaturi cu putin timp inainte de a se sinucide.

Ionela, care era de putina vreme director la Posta Romana, a murit pe loc, iar oamenii legii au incercat sa curate urmele acestui incident macabrau, dar n-au reusit! Sangele tinerei se gaseste si acum pe trotuar si este, practic, calcat in picioare de sutele de trecatori de pe Magheru, o zona extrem de circulata!

Citeste si SOCANT. Cum si-au pregatit moartea pensionarii care s-au sinucis

Fata locuia impreuna cu sora ei, cu chirie,  intr-un apartament situat la ultimul etaj al imobilului din Magheru! Anchetatorii au sigilat inca de azi-nopate usa locuintei de unde Ionela s-a aruncat in gol, iar vecinii, care vad acum acest detaliu, sunt cutemurati!

Citeste si O iubire interzisa i-a fost fatala. Motivul pentru care sotia unui cioban s-a sinucis
Comentarii
Adauga un comentariu