Cancan ultimă oră

Detaliul incredibil de la mormantul Denisei Manelista. Apropiații au fost învăluiți de emoție

Publicat: 19 iul. 2020

Denisa Răducu a murit ucisă de o boală grea și a frânt inimile tuturor aropiaților și fanilor care și-ar fi dorit ca artista să-și revină și să-i încânte cu melodiile ei frumoase. Denisa a murit în luna iulie a anului 2017 și de atunci nu trece o zi fără ca familia să nu o plângă. Anul acesta, mormântul artistei a fost distrus după ce un incediu de mari proporții a izbcnit din cauza unor lumânări uitate aprinse. Între timp, mormântul a fost refăcut și au reapărut lucrurile dragi ale Denisei, fotografiile, dar și foarte multe flori.

Ce a apărut la mormântul Denisei Manelista în urmă cu puțin timp

Pe un video suprins de o fană a artistei, se vede cum la mormântul Denisei Manelista a fot amenajat un adevărat altar cu diverse obiecte aduse de familie și de fani. Însă un lucru absolyt superb ne-a atras atenția. Este vorba despre o diplomă de la fani pentru frumoasa artistă care i-a încântat de-a lungul timpului cu melodiile ei frumoase.

„Diplomă pentru cea mai frumoasă și iubită artistă. Din partea publicului căruia i-ai adus fericire”, scrie pe diploma înrămată de la mormântul Denisei Manelista.

Imagini incredibile cu mormântul regretatei Denisa Manelista! După ce a ars, acum are vitrine și e din nou plin cu jucării FOTO EXCLUSIV

La aproape trei ani de la moartea Denisei Răducu, familia regretatei cântărețe a avut grijă să refacă locul de veci, după incendiul petrecut în luna ianuarie. La aproape trei ani de la moartea Denisei Răducu, familia regretatei cântărețe a avut grijă să refacă locul de veci, după incendiul petrecut în luna ianuarie.

Mormântul Denisei a fost cuprins de flăcări la începutul anului

”Am decis să facem un mormânt elegant, așa cum a fost Denisa pe când trăia. Sunt convinsă că, repede, cei care au iubit-o, vor face, din nou, să fie plin de jucării de pluș și de flori acolo, așa că va arăta ca înainte. Dar am ales alte culori pentru piatra funerară și, pe partea din față, în piatră, este gravat chipul ei, iar pe spate este așezată fotografia ei favorită”, declarase în martie Adelina, sora regretatei Denisa Manelista, pentru WOWbiz.ro.

Astăzi, la aproape 3 ani de la moartea Denisei, dispărută pe 23 iulie 2017, la doar 27 de ani, locul de veci arată practic ca un muzeu în aer liber. A fost schimbat monumentul funerar, afectat de flăcări, au apărut două vitrine în față, care adăpostesc icoane și fotografii dragi Denisei sau familiei, florile sunt peste tot, ca și jucăriile, multe de pluș lăsate de fani, dar și de rude.

Angajatul cimitirului: Nu există zi fără să nu treacă câteva persoane pe la mormânt

”Vine mereu lume la Denisa noastră, cum să nu vină? Abia acum ne-am dat și noi seama cu adevărat câtă lume a iubit-o, dacă la 3 ani de când s-a dus încă nu există zi fără să nu treacă câteva persoane pe la mormânt, să aprindă o lumânare sau să aducă o floare”, ne-a spus un angajat al cimitirului din Ștefănești (județul Vâlcea).

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o salva şi pentru a o vindeca. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat şi tratamente complementare, naturiste, dar, din păcate, nici acestea nu au salvat-o. Denisa Manelista a murit pe 23 iulie 2017, acasă la ea, vegheată de sora, mama şi cumnatul ei, la doar 27 de ani, după o lungă agonie.

Adauga un comentariu