Mozaic muzical

Detaliul intim observat de Mihai Bendeac la corpul Andrei Maruta: „Andra are ‼️”

Publicat: 18 apr. 2019
3

Mihai Bendeac a dezvaluit in cadrul unui interviu oferit la TV un detaliu intim pe care l-a observat la corpul Andrei Maruta. Cea careia i-a facut marturisiri neasteptate a fost Delia, care a fost surprinsa de tot ce a auzit de la carismaticul actor.

Nu mai e un secret pentru nimeni ca actorul Mihai Bendeac are foot fetis, iar in cadrul unei editii recente de la “iUmor”, el a fost “terorizat” de Delia, care, initial, nu a crezut ca exista o asemenea slabiciune pentru barbati. “Matache, de ce stai in picioarele goale?”, a intrebat-o Mihai Bendeac pe colega lui de la masa juriului emisiunii “iUmor”.

“Mi-e cald. Uite labile picioarelor”, a spus Delia, amuzata de slabiciunea carismaticului actor. Ulterior, ea a facut glume pe seama acestuia: “Bendeac are foot fetis si vrea sa imi filmeze picioarele, ii plac labile picioarelor. (…)”. Mai mult, la un moment dat, cantareata l-a calcat pe cap cu picioarele goale si i-a dat sa manance cu picioarele. “Nu m-a amenintat, incerca sa ma incite, sa ma excite. Nu puteam sa ma uit, pentru ca e incitant intr-adevar pentru mine”, a afirmat Mihai Bendeac dupa aceste momente.

Detaliul intim observat de Mihai Bendeac la corpul Andrei Maruta

In cadrul interviului oferit in timpul show-ului “iUmor”, actorul a dezvaluit ca actrita americana Hilary Duff are cele mai multe fotografii pe wikiFeet: “Top of the top este Hilary Duff. Si Hilary Duff este si constienta de treaba asta si si le afiseaza mereu si incita toata comunitatea”.

“Ce comunitate? De obsedati de degete de la picioare?”, a intrebat un reporter de la “iUmor”.

“Da”, a raspuns Mihai Bendeac.

Pe celebrul site mentionat de Mihai Bendeac se afla, pe langa Delia Matache, Anda Adam si Andra Maruta. “Anda Adam trebuie sa o… Deci, asta e rivalul tau de moarte din Romania, sa stii cu cine ai de luptat”, i-a spus actorul cunoscutei cantarete.

“Dar de ce nu e , de exemplu, Teo Trandafir? De unde stii ce picioare are? Ca nu le-a afisat, adica, nu ai de unde sa stii in cine zace… maximum de «sexynest»”, a spus Delia.

“Sunt absolut convins ca daca vreodata Teo Trandafir si-a afisat picioarele si ar fi avut niste picioare senzationale, ar fi fost aici. Vrei sa cautam Teo Trandafir?”, a afirmat Mihai Bendeac.

Picioarele prezentatoarei de la Kanal D nu se afla pe wikiFeet, asa ca Delia Matache a insitat: “Cauta Andra”, iar colegul ei s-a conformat si i-a oferit si raspunsul: “Andra, 78 de fotografii. Nu i-am vazut niciodata picioarele Andrei, acum jurizez la prima vedere. Nu”.

“Cum, ma, nu?! Dupa ce iti dai tu seama ca nu? Nu inteleg”, a spus Delia.

“Am, femeie, dupa atatia ani, niste repere extraordinare. Nu, nu, nu poti sa compari aici cu Anda Adam sau cu tine, ai innebunit?”, a afirmat Mihai Bendeac.

Delia, socata ca este pe site-ul wikiFeet

“Matache, vreau sa iti multumesc in numele comunitatii noastre. Deci, pe wikifeet vei fi diva. Deci, ai batut-o pe Anda Adam demult, ca aia nu e constienta”, a afirmat actorul.

“Eu nu am profil de wikifeet”, a spus artista, vizibil suparata de cele aflate.

“Ai innebunit?! Esti una dintre reginele Romaniei pe wikifeet!”, i-a marturisit Mihai Bendeac Deliei.

“Aoleu, chiar sunt poze cu picioarele mele, ma, baiatule. (…). Se pare ca sunt intr-un top al celor mai frumoase picioare. Dar de ce, de ce au urcat pozele mele?”, a declarat cantareata in timpul pauzei facute la filmarile show-ului de la Antena 1.

“Sunt oameni care se autosatisfac”, i-a raspuns Mihai Bendeac.

“La talpile mele?”, a continuat Delia Matache sirul de intrebari.

“Da”, i-a confirmat Mihai Bendeac.

“Bai, sunt talpile mele pe un site. Doamne! Nu vreau sa fiu visul erotic al oamenilor astora”, a comentat Delia.

Mihai Bendeac, jurat la “iUmor”

Mihai Bendeac s-a nascut pe 16 februarie 1983 in Bucuresti. El e un actor de comedie, parodist si prezentator TV roman, cunoscut mai ales pentru emisiunile “iUmor”, “In puii mei”, “Romanii au artisti”, “Teatru TV”, “iComedy”, “Jurnalul unui burlac” si “Mondenii”.

Adauga un comentariu