Magazin

Detaliul neobservat de la parastasul Aurei Ion

Publicat: 03 mart. 2014

Venirea primaverii nu a fost un prilej de bucurie pentru familia Aurei Ion, studenta la medicina care si-a pierdut viata in accidentul aviatic din Apuseni. Sambata, chiar de 1 Martie, rudele au facut parastasul de 40 de zile si au dat de pomana hainele fetei.

Citeste si Familia Aureliei Ion vrea sa dea statul in judecata

Asa cum e obiceiul, la 40 de zile de la moartea Aurei, familia a facut o slujba de pomenire la mormantul fetei. La cimitirul militar Ghencea III au venit rude si apropiati. Parintii au dat de pomana si hainele fetei, asezate discret intr-un geamantan cu rotile si intr-un sac negru.
Hainele au fost slujite de preot langa locul de veci al regretatei Aura, dupa care au fost date de pomana unor apropiati.

Citeste si AURA ION, clipe CUTREMURATOARE in avionul groazei. Ultimele cuvinte ale

Mama Aurei a plans pe toata durata slujbei, iar tatal fetei parea paralizat de durere. Fratele si sora mai mica au reusit cu greu sa isi stapaneasca lacrimile pentru a-si sustine parintii. Sora cea mare nu a reusit sa ajunga la parastas, intrucat a fost nevoita sa se intoarca in Marea Britanie, unde traieste.

Citeste si Aurelia Ion nu trebuia sa faca parte din echipa de recoltare de organe

Aurelia Ion a fost studenta la medicina militara. Fata si-a pierdut viata intr-un accident aviatic petrecut in Apuseni la inceputul acestui an. In tragedie a pierit si pilotul Adrian Iovan.

Sursa: wowbiz.ro

Comentarii
Adauga un comentariu