National

Detinutul care a evadat acum opt zile din Penitenciarul Focsani a fost gasit de politisti

Publicat: 25 dec. 2015
1
Detinutul care a evadat in urma cu opt zile de la gradina agrozootehnica a Penitenciarului Focsani, unde era repartizat ca planton de noapte, a fost prins, joi seara, intr-o padure din localitatea Nereju, judetul Vrancea. Potrivit unor surse din Politia Judeteana Vrancea, detinutul, care executa o pedeapsa de sase ani de inchisoare pentru talharie, a fost prins intr-o padure din localitatea Nereju. Anchetatorii aveau informatii ca tanarul se ascunde in zona respectiva, el iesind uneori din padure si venind in localitate. 
Acesta urmeaza sa fie incarcerat din nou in penitenciar. In 16 decembrie, detinutul, condamnat definitiv la sase ani de inchisoare pentru talharie si clasificat in regim deschis, a evadat de la gradina agrozootehnica a Penitenciarului Focsani, unde era repartizat ca planton de noapte.
Detinutul a fost cautat de angajati ai Penitenciarului Focsani si de politisti si jandarmi, atat pe drumurile din zona penitenciarului, cat si in alte zone, el avand domiciliul in satul Bradacesti, comuna Nereju.Conducerea penitenciarului a dispus inceperea unei anchete administrative, pentru a stabili conditiile in care a evadat detinutul.
 
Vasile Badiu era incarcerat in Penitenciarul Focsani din 21 iunie 2012, iar in 4 februarie 2016 putea fi analizata eliberarea sa conditionata.
Adauga un comentariu