Boli si tratamente

Detoxifierea plamanilor previne boli grave! Iata cum sa iti cureti plamanii in doar 2 zile!

Publicat: 16 ian. 2015
7
Detoxifierea plamanilor previne aparitia infectiilor, reduce riscul de cancer si  imbunatateste capacitatea pulmonara. Iata ce presupune:
Inainte cu doua zile de a incepe procesul de detoxifiere trebuie sa eviti toate produsele lactate, deoarece corpul trebuie sa scape de toxinele din aceste alimente.

Unghiile de la picioare, „barometru” pentru cancerul pulmonar 

– Inainte cu o zi de inceperea curei de detoxifiere a plamanilor, bea o ceasca de ceai de menta inainte de culcare. Ajuta la relaxarea muschilor tractului respirator, are efect antihistaminic si este un descongestionant fantastic.
– Dimineata, stoarce doua lamai, combina sucul obtinut cu 300 ml de apa si bea-l inainte de micul dejun. Lamaile ajuta la cresterea ph-ului organismului, iar asta ajuta la detoxifierea tuturor organelor, inclusiv a plamanilor. Un ph mai ridicat sustine, de asemenea, sistemul limfatic, ajutand la curatarea sangelui, potrivit doctorulzilei.ro.
– Bea 300ml de suc proaspat de grapefruit. acesta contine antioxidanti naturali care imbunatatesc sistemul respirator.
– Bea 300ml de suc de morcov intre micul dejun si pranz. Sucul de morocov ajuta la alcalinizarea sangelui.

Tigara de dimineata creste riscul de cancer cu peste 60% 

– Bea 400ml de suc bogat in potasiu la pranz. Acesta tonifica si curata. Inainte de culcare bea 400 ml de suc de afine. Acesta lupta impotriva bacteriilor din plamani care cauzeaza infectii.
– Bai detoxifiante. Fumul de tigara contine mai mult de 4.000 de elemente chimice. Ca sa ajuti corpul sa elimine o parte din ele, fa o baie detoxifianta cu rozmarin, un detoxifiant puternic. Deschizand porii pielii, aceasta baie va ajuta la eliminarea toxinelor profunde, favorizand schimburile dintre interior si exterior.
Infuzeaza o mana buna de rozmarin in 3-4 litri de apa fierbinte timp de 10 minute. Varsa apoi infuzia cu rozmarin in cada si stai in apa minimum 15 minute.

Factorii de risc ai pneumoniei 

– Exercitii cardio. Acestea nu detoxifica propriu-zis, insa ajuta la o functionare mai eficienta a plamanilor.
– Detoxifiaza-ti plamanii cu ajutorul respiratiei. Exercitiile de respiratie ajuta la purificarea plamanilor prin vascularizarea lor. Tot ce trebuie sa faci este sa inhalezi puternic, apoi sa-ti tii respiratia pentru 2-3 secunde, dupa care expiri profund. Repeta acest exercitiu de 7-8 ori.
Adauga un comentariu