Magazin

 Devino un adevarat profesionist cu ajutorul Profei de conta

Publicat: 22 iun. 2022

Atunci cand vrei sa fii un bun profesionist, educatia nu se sfarseste niciodata. Profa de conta a inteles acest lucru si a consolidat o serie de cursuri special destinate celor care vor iti transforme pasiunea pentru contabilitate intr-o profesie banoasa.

Urmeaza cursuri online de contabilitate daca iti doresti sa asimilezi cat mai multe cunostinte pentru a deveni un punct de reper in domeniu. Investitia constanta in propria educatie iti va aduce multiple avantaje pe plan profesional si financiar deopotriva. Intra pe site-ul nostru si aplica rapid la modulul care ti se pare cel mai potrivit pentru stadiul in care te afli si fa un pas mare pentru cariera ta.

Cui se adreseaza aceste cursuri?

In momentul in care am pus bazele acestor servicii, l-am construit in asa fel incat sa ofere solutii viabile de dezvoltare tuturor celor care vor sa activeze in domeniu. Asadar, fie ca esti absolvent al unui liceu de profil, universitati sau a studiilor post universitare, fiecare dintre aceste cursuri ti se adreseaza in mod direct. De asemenea, si practicantii la inceput de drum le pot folosi ca o metoda de dezvoltare si crestere constanta pentru o mai buna exercitare a profesiei. Nu in ultimul rand, pot fi utilizate in companiile medii si mari pentru instruirea noilor angajati.

Ce avantaje obtii odata cu finalizarea unui curs de contabilitate de la noi?

Spre deosebire de cursurile aferente institutiilor de invatamant clasice, aceste variante online vin ca o extensie a experientei profesionale. Au rolul de a elimina lacunele teoretice neacoperite si de oferi un cadru special pentru dezvoltarea abilitatilor practice.

Consolidarea unui fundament teoretic complet – fiecare curs in parte este formulat in asa fel incat sa cuprinda toate informatiile aferente unui spectru clar si bine definit de practici si abordari contabile. Vei intra in posesia unor cunostinte vaste pe care sa le poti transforma in abilitati practice.

Familiarizarea cu procedurile si instrumentele specifice – pentru ca nicio profesie nu se bazeaza doar pe teorie, vrem ca in urma cursului nostru sa fii capabil sa pui in practica tot ce ai invatat. Asadar, fiecare sesiune cuprinde intervale de timp care se axeaza pe activitati interactive si aplicate. Ai ocazia sa experimentezi si sa simulezi un procedeu contabil complet, cu toate sistemele si mecanismele pe care acesta le presupune.

Dobandirea de experienta – fiecare curs in parte se adauga la experienta ta profesionala. Acest lucru va cantari enorm la momentul angajarii, chiar si pentru aceia care acum pasesc pentru prima data pe acest drum.

Certificarea nivelului de cunostinte – incheierea fiecarui modul se marcheaza cu acordarea unei diplome de participare, recunoscuta si certificata la nivel national. Adaugata la CV, va putea cantari semnificativ in viitorul tau profesional.

Inscrie-te chiar acum la urmatorul curs

Locurile pentru cursurile online sun limitate tocmai pentru ca fiecare elev sa aiba sanse egale in asimilarea informatiilor oferite. Intra pe site si completeaza formularul aferent si noi te vom contacta in cel mai scurt timp pentru a stabili detaliile. Exista 6 module distincte dintre care sa alegi sau, desigur, poti sa optezi sa le urmezi pe toate, pentru o imagine cat mai completa. Primele 5 urmeaza progresiv toate tainele contabilitatii financiare, pentru ca, in final, sa descoperi si ce presupune salarizarea si administrarea de personal. Fiecare dintre acestea se desfasoara pe parcursul a 10 ore, defalcate in doua zile de activitate educationala.

Din punct de vedere al costurilor, ne-am dorit sa pastram totul la un nivel cat mai accesibil, raportat la toate beneficiile pe care le confera. Asadar va trebui sa platesti doar 350 euro plus TVA pentru fiecare modul.
Adauga un comentariu