National

Dezamagire mare dupa finala Eurovision

Publicat: 27 mai 2012
1

@ Membrii formatiei Mandinga spun ca nu au de facut reprosuri si ca respecta votul din finala, desi aveau asteptari mai mari

Membrii trupei Mandinga se declara dezamagiti ca nu au reusit sa obtina un loc mai bun in finala concursului Eurovision.

”Ne pare rau ca nu am reusit sa aducem un loc mai bun pentru tara noastra, dar Dumnezeu ne este martor ca am muncit enorm si ne-am dedicat integral acestui concurs, alaturi de echipa TVR. Noi am oferit tot ceea ce am avut mai bun pe scena. Am fost felicitati de ceilalti concurenti, de jurnalisti si chiar de oameni care ne-au oprit la cativa pasi pe care i-am facut de la autocar la hotel, dupa finala. Suntem recunoscatori tuturor celor care au sustinut Mandinga, romanilor care ne-au fost alaturi si speram sa se simta mandri ca anul acesta Romania a avut un loc mai bun decat multe tari considerate si ele favorite si cu bugete impresionante investite in promovare pentru Eurovision”, a declarat solista trupei Mandinga, Elena Ionescu.

Membrii formatiei Mandinga spun ca nu au de facut reprosuri si ca respecta votul din finala, desi aveau asteptari mai mari.

La randul sau, compozitorul piesei „Zaleilah„, Costi Ionita, a afirmat ca artistii romani au fost perfecti pe scena si considera ca reprezentanta Suediei merita sa castige.

„Sunt mandru ca sunt roman dupa finala Eurovision si sunt foarte multumit de prestatia trupei Mandinga. Au fost perfecti pe scena. Restul nu a mai depins de noi. Suedia a avut o piesa foarte buna si merita sa castige. Cred, insa, ca si Romania merita un loc mai bun, mai ales ca „Zaleilah” este hitul Eurovision, ruleaza la posturile de radio din aproape toata Europa, jurnalistii au urmarit mereu trupa, iar fanii au devenit din ce in ce mai multi. Imi pare rau ca nu-mi voi mai vopsi masina in culorile tricolorului, asa cum am promis ca voi face daca ne vom clasa intre primii zece”, a spus Costi Ionita.

MANDINGA, care a interpretat piesa „ZALEILAH”, compusa de Costi Ionita, a obtinut 71 de puncte. Romania a primit punctajul maxim (12 puncte) de la Republica Moldova si a fost pe locul al doilea in clasamentul Spaniei, cu 10 puncte, insa nu s-a mai regasit pe primele trei pozitii (cu 12, 10 si respectiv 8 puncte) in clasamentul unei alte tari. Romania a mai primit cate 7 puncte din partea Italiei si Greciei, 6 din Israel si Azerbaidjan, 5 puncte de la Irlanda si cate 4 puncte din Portugalia si Turcia.

Reprezentanta Suediei, Loreen, a castigat concursul Eurovision 2012, desfasurat sambata seara pe scena Crystal Hall din Baku, Azerbaijdan, cu piesa „Euphoria”.

Adauga un comentariu