Stiri si curiozitati

Dezamagire pentru ministrul educatiei. Ce nota a luat Teodora la examenul de admitere la UMF Cluj

Publicat: 27 iul. 2018
3

Teodora Popa, fiica ministrului Educatiei, a ratat admiterea la UMF Cluj-Napoca. Tanara a fost declarata respinsa in urma examenului de admitere sustinut la Facultatea de Medicina a Universitatii de Medicina si Farmacie (UMF) „Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca, unde a obtinut nota 7,47.

Potrivit site-ului UMF Cluj-Napoca, unde au fost publicate rezultatele examenului de admitere sustinut miercuri, Teodora Popa a obtinut nota 7,47, ultima medie de admitere la buget la Facultatea de Medicina fiind 8,14.

Potrivit unui comunicat al UMF Cluj-Napoca transmis joi, la examenul de admitere din acest an au concurat, in total, 1.800 de candidati pentru 650 de locuri bugetate si 318 de locuri cu taxa, potrivit Mediafax.

La Medicina au fost 827 candidati inscrisi pe 300 de locuri, concurenta fiind de 2,70/loc, prima nota la locuri bugetate fiind 10, iar ultima nota 8,14. La locurile cu taxa la Medicina prima nota cu care s-a intrat a fost 9,37, iar ultima nota 7,94. Teodora Popa, absolventa a Colegiului National Stefan cel Mare' din Suceava, a obtinut media 9,26 la Bacalaureat.

Pe de alta parte, Patricia Boc, fiica primarului din Cluj-Napoca, a fost admisa la Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie (UMF) „Iuliu Hatieganu' din Cluj-Napoca. Ea a obtinut nota 8,49 la examen.

Adauga un comentariu