Sport

DEZASTRU! Rapidul a fost exclus din Liga I si a ramas si fara antrenor. Unde pleaca Alexa?

Publicat: 21 iul. 2016
1

Dan Alexa si-a luat „la revedere” de la Rapid, printr-o postare pe retelele de socializare. Fostul antrenor al giulestenilor spune ca-i pare rau de situatia în care a ajuns clubul, dar nu regreta ca a ales sa vina la Rapid, în cele mai delicate momente. Alexa e multumit de ce a realizat în ultimul an cu echipa din Giulesti si a tinut sa le multumeasca suporterilor rapidisti pentru sprijinul acordat.

Tehnicianul în vârsta de 36 de ani a reusit sa promoveze Rapidul pe prima scena fotbalistica din România, dupa ce în sezonul precedent promovase cu ACS Poli Timisoara. Dan Alexa a decis sa se desparta de Rapid dupa ce, miercuri, 20 iulie, alb-visiniii nu au primit o decizie din partea Curtii de Apel, privind cererea de suspendare a intrarii în faliment; astfel, giulestenii au sanse foarte mici sa mai joace în Liga 1, în sezonul care sta sa înceapa.

„Draga Rapid, m-am decis sa urc din mers în vagoanele tale visinii în urma cu un an de zile, carând în spate un rucsac plin de vise. Am reusit sa-ti schimbam directia si la un moment dat, eu si cei care s-au urcat alaturi de mine în vagoane am sperat ca vom putea urla de fericire ca Rapid este în sfârsit pe drumul cel bun. Si totusi cineva a schimbat macazul. Acum te-ai întors din drum si te îndrepti cu o viteza si mai ametitoare spre acelasi dezastru. Ar fi multe de spus, întotdeauna e mai mult de spus. Astazi am coborat…cu privirea în jos dar cu capul sus…Ma simt obosit. Vreau sa multumesc tuturor suporterilor acestui club pentru ca au reusit sa treaca peste orice si sa lupte alaturi de noi, pentru istoria si numele clubului Rapid Bucuresti. Dragi prieteni, am muncit aproape gratis, dar am facut-o cu entuziasm si pasiune pentru aceste culori, pentru fotbal, pentru voi, oameni minunati, care va adunati alaturi de echipa la fiecare meci. Am luptat ca Rapid sa existe!”, se arata în comunicatul postat de Dan Alexa, pe pagina sa de facebook.

Adauga un comentariu