Magazin

Dezmat cu palinca si lautari! Silviu Biris, show total in carciuma! – VIDEO

Publicat: 02 oct. 2012
1

Sambata seara, la un restaurant renumit din Bucuresti, actorul Silviu Biris a oferit un spectacol de zile mari. A cantat romante si cantece vechi, a dansat si s-a plimbat printre mese, dandu-le spectacorilor impresia ca se afla intr-o carciuma din perioada interbelica. Actor prin excelenta, el a cantat la urechea mesenilor, a baut palinca din toi si s-a urcat in picioare pe un scaun ca sa poata fi vazut mai bine, potrivit Cancan.

Putina lume stie insa, ca Silviu Biris s-a apucat sa cante in carciumi, cu taraf, din cauza lipsei banilor. In urma cu doi ani, intr-o declaratie marturie, acesta a recunoscut faptul ca are probleme financiare majore si nu isi poate creste cei doi copii din banii castigati din actorie. Mai mult, Biris a specificat ca ar fi dispus sa faca orice sacrificiu de dragul si pentru binele familiei sale, chiar si acela de a renunta la scena si de a se angaja ca spalator de vase intr-un restaurant din strainatate.

„M-am apucat de cantat, cu un taraf, din cauza situatiei financiare. Pe langa, mai prezint si diferite evenimente. Poate asa ma indepartez de teatru, numai ca nu am facut-o pentru ca teatrul ar fi prietenul meu. Eu nu-mi permit acum sa refuz roluri, cum sunt multi actori, pentru ca am nevoie de bani. Sunt nevoit sa am si alte colaborari. Ma gandesc sa plec din tara, chiar daca spal vase, o fac in conditii mai bune”, marturisea Biris in urma cu doi ani. Intre timp, curajul i-a fost rasplatit, iar artistul are programul incarcat atat la teatru, cat si la restaurantul unde deja are publicul sau.

Adauga un comentariu