Funny

Dezvaluire de senzatie despre Radu Mazare. Ce a facut, de fapt, fostul primar in avion. Fiul sau a spus totul

Publicat: 22 mai 2019
9

Radu Mazare Junior a vorbit despre clipele grele prin care a trecut tatal sau in ultimele zile. Fostul primar al Constantei a fost extradat din Madagascar in noaptea de luni, 20 mai si in aceste momente se afla la penitenciarul Rahova, unde va ramane pentru o perioada de 21 de zile, conform procedurii in astfel de cazuri.

Dezvaluirile lui Radu Mazare Junior

Avionul cu care Radu Mazare a fost adus in tara a facut o escala la Paris, unde s-a urcat si fiul sau, pentru a-i fi alaturi fostului edil in momentele dificile. Intr-un interviu acordat recent, Radu Mazare Junior a oferit detalii in legatura cu aceasta experienta neplacuta, dezvaluind totodata si masurile pe care le va lua iubita fostului primar al Constantei, ramasa in Madagascar.

„Nu a fost o experienta foarte placuta, pentru ca nu am putut sa vorbesc cu el. Ma mai uitam la el, i-am luat o sticla de apa sa i-o dau, dar mi s-a spus ca nu am voie sa i-o dau. Au venit stewardesele si au zis ele ca se ocupa. Roxana (n.r. concubina lui Radu Mazare) va depune un memoriu in care va povesti ce i s-a intamplat tatalui meu in aceasta perioada. Acest memoriu va ajunge la prim-ministrul din Madagascar” , a declarat fiul lui Radu Mazare, in cadrul unei emisiuni televizate.

Mesajul transmis de Radu Mazare din inchisoare: „Ma voi descurca onorabil si demn”

Prin intermediul avocatei sale, Radu Mazare a tinut la randul sau sa transmita un mesaj opiniei publice. In textul redactat sub forma unei scrisori, fostul primar al Constantei precizeaza ca este gata sa isi ispaseasca pedeapsa cu demnitate, iar conditiile din inchisorile romanesti nu il sperie absolut deloc, tinand cont de experienta traita in Madagascar.

„Dupa ce am facut puscarie in Madagascar, acolo unde apelul detinutilor se facea intr-o curte cu pamant si mizerie pe jos , unde 1400 de oameni stateam in genunchi si cu mainile la ceafa, fara paturi si toalete, crede oare cineva ca nu o sa supravietuiesc in puscariile din Romania? Ma voi descurca onorabil si demn! Amintirile si iubirea nu mi le poate lua nimeni!”  , a transmis acesta, in comunicatul dat publicitatii de avocata sa.





Adauga un comentariu