National

Dezvaluire despre Iohannis: „Nu a scris el cartea Pas cu pas”

Publicat: 17 apr. 2015
1
Cartea presedintelui Klaus Iohannis, „Pas cu Pas” a fost montata de catre colectivul redactional al revistei Observatorul Cultural, ea fiind la baza un colaj de interviuri acordate de catre fostul primar al Sibiului. Informatia a fost prezentata de poetul Radu Vancu, in cadrul unei emisiuni Turnul Sfatului TV.
„Am rasfoit-o (n.r. cartea Pas cu Pas) si am constatat, mi-a fost si confirmata aceasta constatare a mea de catre doamna Carmen Musat, directoarea Observatorului Cultural, ca nu sunt lucruri noi, e de fapt un montaj din interviuri mai vechi, nu e o carte scrisa dintr-un jet. E montata in redactia Observatorului Cultural de catre doamna Carmen Musat, alaturi de alti admiratori ai domnului Klaus Iohannis”, a declarat Radu Vancu, potrivit site-ului TurnulSfatului.ro.
El spune ca desi nu are o valoare literara foarte mare, cartea are un rol bine definit. „Nu e miza ei sa aiba o valoare literara. Miza ei e sa aiba un vehicul pentru niste idei politice care au prins. Deci si-a facut treaba. Primul pas, nu am nicio idee. M-ar mira sa fie tot un montaj de interviuri, pentru ca nu cred ca a dat atatea interviuri, incat sa poata sa scoata o alta carte”, a mai spus Radu Vancu.
Adauga un comentariu