Magazin

DEZVALUIRE INCREDIBILA despre filmul „PRETTY WOMAN”

Publicat: 07 nov. 2014
1

Actrita Julia Roberts, care a devenit celebra cu „Pretty Woman”, a dezvaluit ca scenariul original prevedea un sfarsit diferit de finalul plin de romantism si seductie – „happy end”- cunoscut, relateaza publicatia online Estrella Digital.

Intunecat, oribil, deprimant” sunt cuvintele folosite de cea numita dupa acest film „logodnica Americii„. Tonul filmului era mult mai dur decat cel afisat pe ecran, iar frumoasa poveste de dragoste pe care o traiesc tanara prostituata si omul de afaceri se indeparteaza mult de scenariul original.

Citeste si Vedeta SOCHEAZA non-stop! „Am facut-o cu femei ani buni!”

Pretty Woman” trebuia sa se numeasca initial „3.000” si facea referire la suma de bani pe care chipesul om de afaceri o inmaneaza tinerei prostituate pentru a petrece cu el o saptamana. Si personajele aveau caractere diferite: Vivian trebuia sa fie o fata modesta, prost educata si dependenta de droguri, iar Edward, un milionar cu un carcater oribil.

Citeste si O interpreta de la noi a facut o dezvaluire INCREDIBILA: Este VIRGINA la 60 de ani!

Este o poveste care s-ar fi incadrat mult mai bine in realitate. Scenariul a fost insa trimis celor de la Touchstone Pictures, proprietate a studiourilor Disney, care au ajuns sa propuna in total sase versiuni. Lawton, scenaristul initial, a fost concediat si a fost angajat in locul lui Stephen Metcalfe pentru a prezenta un alt proiect. Dar nici el nu a convins. Dupa Robert Garland a fost angajata Barbara Benedek, care a scris pana la urma scenariul acceptat.

Citeste si Dezvaluire incredibila facuta de actorul Idris Elba

In versiunea originala, Julia Roberts si Richard Gere pleaca impreuna de la hotel cu limuzina, insa milionarul o duce pe Vivian in casa ei mizera, in timp ce el se intoarce la New York, la logodnica. La sfarsit, o Vivian furioasa primeste cei 3.000 de dolari pentru saptamana petrecuta cu omul de afaceri de care se indragostise. Un sfarsit brutal, dar mult mai aproape de realitate. Se pare totusi ca studiourile Disney au avut dreptate sa rescrie scenariul, conchide ziarul spaniol, conform realitatea.net

Adauga un comentariu