Sport

Dezvaluire INCREDIBILA! Ianis Hagi putea fi coleg cu Leo Messi! „A avut ocazia sa faca asta”

Publicat: 11 ian. 2017
1
Ianis Hagi a ajuns la Fiorentina, dar înainte de transferul în Serie A TIM, pustiu lui Gica Hagi a avut sansa sa îsi îndeplineasca visul de a juca alaturi de Lionel Messi, la Barcelona. „Gica Hagi a avut ocazia sa-l duca pe Ianis la Barcelona, dar nu a facut-o”, a dezvaluit Narcis Raducan la Digi Sport. „Este adevarat ca în strainatate conditiile sunt mai bune, dar daca ne uitam câti au reusit sa se impuna vedem ca sunt foarte putini, poate doar unul dintre atâtia sa fi reusit”, a mai spus Raducan.
 
800.000 de euro a platit Fiorentina în vara lui 2016 pentru transferul mijlocasului de 18 ani, care a apucat sa si debuteze în Serie A TIM. A jucat 14 minute în etapa a 9-a, în victoria cu 5-3 a Fiorentinei pe terenul lui Cagliari.
 
Oficialii gruparii unde evolueaza si Tatarusanu s-au decis ca în perioada urmatoare sa îi propuna un nou angajament lui Ianis, unul prin care salariul îi va fi marit substantial. În prezent Hagi câstiga 90.000 euro pe sezon, iar cel mai probabil, viitorul contract îi va dubla salariul. Asa se întâmpla cu celalalt pusti minune al Fiorentinei, Fede Chiesa, care era platit cu 70.000 de euro anual, iar acum i s-a propus un salariu de 150.000 de euro.
 
2019 era anul în care expira actualul contract al lui Hagi la Fiorentina. Odata cu noul angajament, cel mai probabil se va „umbla” si la durata, urmând ca românul sa ramâna la Firenze pe o perioada mai lunga.
Comentarii
Adauga un comentariu