Magazin

DEZVALUIRE socanta a sefului NASA!

Publicat: 11 iul. 2016

Directorul Agentiei spatiale americane, NASA, Charles Bolden, a declarat la o intalnire cu elevi din Marea Britanie, ca oamenii de stiinta care lucreaza la legendara baza secreta „Zona 51” cauta civilizatii extraterestre, in a caror existenta el crede, dar ai caror reprezentanti nu au vizitat inca Terra. De asemenea, el a dezmintit speculatiile potrivit carora in „Zona 51” s-ar fi efectuat experimente pe cadavrele unor humanoizi.

„Dupa parerea mea, sunt foarte mari sansele ca si alte planete sa gazduiasca viata. Sunt convins ca, intr-o buna zi, oamenii vor descoperi noi forme de viata necunoscute dincolo de granitele Pamantului. Daca nu in sistemul nostru solar, cu siguranta intr-una din milioane de galaxii ale Universului”, a spus Bolden.

In acest context, seful NASA a subliniat ca nu au existat niciodata extraterestrii la baza militara „Zona 51”, situata in sud-estul Statelor Unite.

„Am fost acolo. Am vizitat-o. Este o baza ca multe altele, obisnuita, unde se deruleaza diferite programe de cercetare. Nu au vazut nici resturi de extraterestrii, nici fragmente ale navelor spatiale ale acestora”, a spus Bolden. Dar, a adaugat el, specialistii care lucreaza la acea baza sunt convinsi ca vor primi un semnal de la reprezentantii altor civilizatii cu ajutorul unor instrumente extrem de sensibile.

Guvernul SUA sustine ca baza „Zona 51” se ocupa de realizarea unor aparate de zbor si sisteme de aparare experiementale. Cu toate acestea, unitatea nu poate fi survolata, spatiul aerian fiind inchis, iar coordonatele ei precise nu sunt cunoscute. O secretomanie care a generat, de altfel, numeroase speculatii.loading...

Adauga un comentariu