National

Dezvaluire SOCANTA din partea unei foste iubite a baiatului infectat cu HIV din Segarcea! „M-a mintit in fata!”

Publicat: 23 oct. 2014
1
Cazul baiatului din Segarcea care era infestat cu virusul HIV a facut inconjurul Romaniei si la iveala au iesit detalii socante. Se pare ca lumea din Segarcea ar fi stiut despre acest lucru, dar niciunul nu a vrut sa creada ca poate fi adevarat.
O fosta iubita de-a lui a acceptat sa stea de vorba cu o echipa WOWbiz si a facut publice detalii destul de dureroase despre acest caz. 

Citeste si: Moartea unui tanar infectat cu HIV a bagat o comunitate intreaga in SPERIETI!

„N-am avut o relatie cu el in adevaratul sens al cuvantului. Nu imi place sa fiu amestecata, mai ales ca verisoara lui mi-a fost extraordinar de buna prietena. Mi-a fost pentru ca atunci cand am aflat de chestia asta si am intrebat-o, m-a mintit in fata. Pe el l-a intrebat un prieten de-al nostru de fata cu mai multa lume si el a zis ca nu e adevarat, ca el s-a nascut cu imunitatea scazut, ca s-a nascut prematur si ca ar fi avut TBC, dar ca nu e adevarat. Eu mi-am facut testul HIV si a iesit negativ. La noi in oras toata lumea a auzit vorbe, dar nimeni n-a crezut. El a avut multe relatii pe aici. Dupa ce s-a aflat, toata lumea s-a dus sa isi faca analize. Eu nu pot sa descriu in cuvinte ce am trait pana cand am aflat ca testul este negativ. Noi am fost alaturi de el pana in ultima clipa de viata a lui si l-am condus pe ultimul drum, chiar daca ne-a fost frica”, a povestit fosta iubita a lui.
Adauga un comentariu