Secretele istoriei

DEZVALUIRE SOCANTA: UNDE vor fi ATACURI TERORISTE in Europa. Romania e pe harta

Publicat: 20 apr. 2016

Reteaua Stat Islamic (SI) panuieste sa comita atacuri pe plajele din Europa in aceasta vara, bombe putand fi plasate sub sezlonguri iar atacatorii urmand sa fie deghizati in vanzatori ambulanti, potrivit sefilor serviciilor de informatii din Italia, informeaza Daily Mail.

Agentia italiana de informatii a prezentat agentiei germane BND detalii legate de aceste planuri ale SI de a comite atentate in statiuni, a informat cotidianul Bild.

Agentia de informatii secrete din Italia a primit detalii despre planurile teroristilor de la o sursa credibila din Africa. Aceasta a anuntat ca atacatorii au „planuri concrete” de a se deghiza in refugiati si de a vinde turistilor bauturi, gustari, accesorii si tricouri.

Vezi si Statul Islamic a inceput sa elibereze muncitorii rapiti

Presa germana a informat ca SI va trimite atacatori sinucigasi deghizati in vanzatori ambulanti si ca va plasa bombe sub sezlonguri in statiunile din Spania, Franta si Italia. Plajele vizate in mod special includ statiuni din sudul Frantei, Costa del Sol in Spania si ambele coaste ale Italiei, potrivit sefilor serviciilor de informatii, citati de Bild.

Bild a mai informat ca planurile implica folosirea de arme automate pe plajele aglomerate, ingroparea unor dispozitive explozive in nisip sub sezlonguri si comiterea de atacuri sinucigase.

„Ar putea fi o noua dimeniune a terorii. Plajele de vacanta nu pot fi protejate”, a spus un oficial de rang inalt, citat de cotidianul german.

Anul trecut, 38 de persoane au murit dupa ce un barbat a deschis focul pe o plaja din Tunisia.loading...

Adauga un comentariu