Stiri si curiozitati

Dezvaluirea momentului despre monstrul din Caracal

Publicat: 23 sept. 2019

Imaginile de saptamana trecuta, in care Gheorghe Dinca a fost plimbat de oamenii legii prin locurile de unde le-a rapit pe Alexandra Macesanu si pe Luiza Melencu arata, conform psihiatrului Cristian Andrei, o fata total schimbata a ”monstrului de la Caracal”. 

Celebrul dr Cristian Andrei a analizat pentru emisiunea ”Asta-i Romania!”, de la Kanal D, comportamentul lui Gheorghe Dinca din cele doua zile de reconstituire de la Caracal. Trecand peste aspectul fizic schimbat, Gheorghe Dinca socand pe toata lumea cu modul in care arata: ras, tuns si chiar mai gras, specialistul a observant alte aspecte importante modificate la ”monstrul de la Caracal”.

”Noul chip al lui Dinca mi s-a parut asemanator cu cel al lui Ceausescu, atunci cand se ducea sa inspecteze lanurile de porumb. Capul sus, privea sa vada ce mai este nou pe acolo, de ce sa se lege el. Parea sa fie omul cu initiativa, dadea raspunsuri scurte. In felul acesta, se vede ca adaptatrea lui este destul de buna la noua situatie. Noua situatie nu este a unui om care incepe sa se caiasca, a unui om care stie ca a gresit si ar vrea sa ceara iertare, noua situatie este de om care si-a dat seama ca a ajuns la un nou nivel al vietii, de implinire pentru ca are celebritate, pentru ca are putere si chiar oarecare libertati, chiar daca este detinut si investigat”, a spus dr Cristian Andrei.

Psihiatrul a analizat mai intai primele imagini cu Gheorghe Dinca, cele din momentul prinderii si de la primele audieri.

”In momentul in care esti prins, nu stii care iti este viitorul, arati ca un Dinca in primele imagini, cu mainile impreunate, cu umerii lasati, cu privirea coborata, cu priviri scurte ca de animal haituit catre cei din jur. Dar, pe masura ce iti dai seama ca cei cu care ai de-a face sunt mai slabi decat tine din punct de vedere comportamental, ca institutia ta de criminal a fost mult mai eficienta decat institutia lor de investigatie, atunci incepi sa dezvolti sentimentul de superioritate (…) Initial, am vazut ca avea un pic de zambet ca al domnului Cioaca atunci cand a fost prins. Apoi, a devenit chiar mai calm decat dl Cioaca, pentru ca acesta era fotat sa rada mai mult timp. El a trecut repede peste faza asta si a ajuns la calm. Imaginea cea noua a lui Dinca, asa cum o vad eu, este imaginea unei persoane care este adaptata la o situatie noua. Mai mult decat atat, sunt unele elemente din interactiunea dentre el si cei din jur care arata ca s-a produs un atasament intre cel investigat si investigatori. Practic, oamenii se simt cam in aceeasi situatie, avand niste trairi comune”, a afirmat Cristian Andrei in aceeasi emisiune.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit