Magazin

DEZVALUIRI BOMBA! Cum a reusit Adrian Enache sa duca o viata paralela mai bine de 15 ani!

Publicat: 19 dec. 2012
1

Povestea de dragoste dintre Adrian Enache si Iuliana Marciuc este poate printre cele mai mediatizate din presa, dar si una greu incercata. Pentru a ajunge sa fie cu iubirea vietii lui, cantaretul, cat si fosta prezentatoare, au fost nevoiti sa-si consume iubirea prin camere de hotel si sa duca vieti paralele mai bine de 15 ani, scrie Libertatea.

Invitata la emisiunea Wowbiz, Iuliana Marciuc a povestit cum a reusit sa-si consolideze relatia cu Adrian Enache si cum acesta a fost nevoit sa-si imparta viata intre fosta sotie si Iuliana, care la acel moment avea statutul de amanta.

„El era intr-un fel si el hartuit pentru ca s-a impartit permanent intre doua familii. De sarbatori era cel mai greu. Era o zi la mine, o zi la sotie. A fost mult mai mult decat o relatie inchisa intr-o camera de hotel. Eu nu am divortat pentru el, ci am divortat pentru ca mi-am dat seama ca nu-mi este suficient genul de relatie in care niciunul nu a oferit suficient cat sa-l faca fericit pe celalalt. Cand am ramas insarcinata am inceput sa merg la psiholog. Noi amandoi ne-am mai dorit inca un copil, Adrian mai are o fiica in varsta de 16 ani, un copil foarte bun. Eu sincer, mi-am dorit foarte mult sa fac curatenie in viata inainte sa nasc copilul. Fac eforturi aproape zilnice de a intretine iubirea si el face la fel probabil, de asta relatia noastra rezista de 18 ani. Ultima data l-am dus pe Adrian la concert. Pe banii lui. Adrian a spus ca sunt echilibrul lui”, a marturisit Iuliana Marciuc la emisiunea Wowbiz, de la Kanal D.

Adauga un comentariu