Curiozitati

Dezvaluiri BOMBA. Noi detalii despre Luiza Melencu. Mesaj pentru mama ei: „Mami, aici nu prea-mi place, nu e la fel ca in Romania”

Publicat: 07 aug. 2019

Luiza Melencu, fata din Diosti, judetul Dolj, despre care se crede ca este prima victima a suspectului de crima din Caracal, era sefa clasei, avea planuri de viitor si o relatie deosebita cu familia.

Noi detalii despre Luiza Melencu. Luiza Melencu, fata plansa de aproape doua saptamani a facut trei ani de scoala in Italia. Acolo mama ei, Georgeta Melencu, a lucrat timp de 12 ani.

„Trei ani de zile am avut-o in Italia. Eu 12 ani am lucrat in Italia si acum am mers pentru un contract de 3 luni de zile in Anglia, cu sora mea. Va dati seama, tot pentru ea, pentru un trai mai bun. Pentru ca in Italia nu prea mai era asa bine platita ziua. Luam 30 de euro, iar aici, 80 de lire. In Italia am lucrat in agricultura, la mere, rosii, piersica….

Noi 7 luni pe an eram plecati, 5 luni pe an eram in prezenta lor. Iar eu in vacante le aduceam, tot timpul cat am fost plecata, le aduceam in Italia, cu procura, cu… In momentul cand au crescut un pic mai maricele, aveau vreo 12 ani, ceva de genul asta, am vrut sa le duc acasa.

Noi detalii despre Luiza Melencu. Mesaj pentru mama ei: „Mami, aici nu prea-mi place, nu e la fel ca in Romania”

Ele au inceput sa planga. Va dati seama, mi s-a rupt inima, si atunci am decis: le iau din microbuz, le-am spus «ramaneti aici si va dau aici la scoala». Crescand un pic, Luiza a zis «mami, mie aici nu prea imi place, nu e scoala ca-n Romania».

A facut a -Va, a VI-a si a VII-a in Italia, ceva de genul asta. A facut trei ani de zile, iar cand am adus-o inapoi in Romania a pierdut un an de zile. Ea a fost de acord, a spus ca indiferent ca

Luiza Melencu a disparut intr-o duminica, in 14 aprilie, din Caracal, unde a ajuns de la 10 kilometri distanta, din Diosti, judetul Dolj, pentru a retrage bani de la un bancomat. Mama fetei lucra, la acea vreme, in Anglia, in baza unui contract temporar, si ii trimisese bani pentru o pereche de pantofi sport pe care si-o dorea mult.

Fiind duminica, microbuzele care fac transport in comun nu aveau curse, asa ca la intoarcere a plecat cu o masina de ocazie. Cel mai probabil masina lui Gheorghe Dinca, lucru pe care incearca acum sa il dovedeasca anchetatorii.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit