Magazin

Dezvaluiri: Cristian Cioaca era sa fie parasit in noaptea nuntii

Publicat: 02 iun. 2013
1

In ziua de 31 iulie 2008, politistii i-au luat o declaratie primei sotii cu care a fost casatorit Cristian Cioaca. Amintirile Laviniei B. au ramas consemnate in procesul verbal depus in dosarul aflat pe rolul Tribunalului Arges.

Prostituatele si turcii
B. Lavinia Maria l-a cunoscut pe Cioaca Constantin Cristian in anul 1996 sau 1997, acesta fiind prieten cu Florin – fratele ei. Cioaca era atunci student anul I la Academia de Politie „Alexandru Ioan Cuza”. La data de 20.08.2000 s-au casatorit, iar toti banii de la nunta i-au dat sorei lui Cioaca, pentru a urma cursurile unei facultati particulare de arhitectura, cu toate ca ea (n.r. – Lavinia) s-a impotrivit.

Imediat dupa nunta s-au mutat cu chirie in Brasov, intr-un apartament situat intr-un bloc de langa gara. La inceputul casniciei, sotul lucra ca ofiter de ordine publica la Sectia 2 din cadrul Politiei Municipiului Brasov, in trei schimburi dar, dupa cateva saptamani, a inceput sa lucreze numai de noapte, fapt care a deranjat-o.

Inca de la inceputul relatiei, Cioaca Constantin Cristian i-a marturisit ca pana atunci nu avusese o relatie stabila si ca mergea des la prostituatele care practicau in zona Podul Viilor din Pitesti. De asemenea, i-a mai afirmat ca in ultimul an de liceu a fugit de acasa, inainte de sesiunea de examene pentru bacalaureat, iar familia nu a stiut nimic de el timp de aproximativ 6 luni. In aceasta perioada a fost in Ungaria unde a lucrat la o fabrica de confectii (tricouri) si in Turcia, unde ar fi fost racolat de un grup de proxeneti, dar acestia nu au apucat sa-l abuzeze sexual, deoarece el a reusit sa fuga.

Parerea ei este ca nu exclude ca acesta sa fi fost abuzat sexual. In ceea ce priveste relatiile cu membrii familiei, a afirmat ca cel mai bine el se intelegea cu tatal sau, pe care il respecta foarte mult deoarece, atunci cand a revenit acasa nu i-a zis nimic, ba chiar l-a incurajat, spunandu-i ca ceea ce s-a intamplat sa fie de domeniul trecutului si in continuare sa-ti vada de viata lui”.

Nunta cu lacrimi
„Cu aproximativ 3 zile inainte de nunta, Lavinia i-a spus lui Cioaca ca nu mai doreste sa se casatoreasca cu el, deoarece nu mai era acelasi om pe care il cunoscuse, in sensul ca se comporta urat fata de ea, reprosandu-i de mai multe ori ca parintii sai nu le dau bani, cu toate ca situatia era tocmai invers; inclusiv ea l-a ajutat cu bani in perioada cat a fost student la academie si la intocmirea lucrarii de licenta pe tema regimului armelor si munitiilor.

Auzind despre intentiile Laviniei, Cioaca a inceput sa planga, implorand-o sa renunte la intentiile sale, apeland in acest sens si la parintii ei, care au facut presiuni, determinand-o sa accepte sa se casatoreasca si sa nu-i faca de rusine.”

Flagrantul cu blonda
„Despre Cioaca a afirmat ca era disperat dupa bani, asa cum de fapt era intreaga familie, umbla mai mult in tinuta civila si purta aproape in permanenta pistolul asupra lui, inclusiv cand ducea gunoiul, iar cand dormea, il punea sub perna. Era infatuat, egoist si dorea cu orice chip sa demonstreze familiei si prietenilor cine a ajuns prin munca sa.

La cateva luni de la casatorie, respectiv prin luna noiembrie 2000, l-a surprins pe Cioaca in locuinta lor impreuna cu o femeie blonda (vopsita), 34 – 35 ani, incuiati pe dinauntru in casa. La insistentele Laviniei, Cioaca a deschis spunandu-i indignat ca era la o cafea cu aceasta, devenind agresiv, bruscand-o si impingand-o pe pat pe sotia sa. I-a luat geanta si din ea i-a luat niste lucruri personale si un cercel pe care il gasise in pat si (despre care) crede ca apartinea acelei femei.

Din acel moment, Lavinia i-a comunicat lui Cioaca ca intre ei nu mai exista nimic si se vor desparti. Cioaca a dus-o acasa, la parintii ei din Pitesti, (de) unde, dupa ce a descarcat bagajele, a fugit, refuzand sa se vada cu parintii sai. La scurt timp, Lavinia a plecat in Franta, unde castigase o bursa de studii, unde a ramas si s-a casatorit recent cu un coleg de serviciu, cetatean francez.

Divortul a fost inaintat de Cioaca, iar casatoria s-a anulat in anul 2001, din vina ambilor soti.”

Apeluri de la „Dani”
„Lavinia nu exclude posibilitatea ca aceasta femeie (n.r. – cea cu care l-a prins pe Cioaca in casa) sa fie Daniela, zisa „Dani”, care, cu cateva zile inainte de acest eveniment, l-a sunat pe Cioaca pe mobil, a raspuns ea si a vazut ca apelul era de pe un post telefonic fix.

A sunat pe acest numar si a cerut cu Dani, dar i-a raspuns sora acesteia, care i-a spus ca „Dani” era infirmiera sau asistenta la un spital din Brasov. Lavinia a afirmat ca a facut investigatii si a aflat ca „Dani” locuia cu sora si parintii intr-un apartament situat la parterul unui bloc cu patru etaje, confort scazut. Blocul se afla in zona de la intrarea in municipiul Brasov dinspre Pitesti, pe o strada la stanga ce trece de calea ferata, pe partea stanga a strazii. A fost chiar pana la usa acestui apartament, dar nu a sunat, pentru ca s-a razgandit, considerand ca nu se poate injosi in acest fel.”

Ultima discutie
„Lavinia a precizat ca, de atunci si pana in prezent, nu l-a mai vazut pe Cioaca Constantin Cristian, dar isi aminteste ca in toamna anului trecut (n.r. – 2007), dupa ce s-au gasit acele obiecte in rapa dintre Poiana Brasov si Rasnov, l-a vazut intr-o emisiune TV a unui post de televiziune romanesc, posibil PRO TV, cand plangea si spunea ca acest fapt nu este bine pentru el.

Ulterior, pe la sfarsitul anului sau inceputul anului (n.r. – 2008), mai precis cu aproximativ o luna inainte de a fi contactata telefonic pentru prima data de anchetatori, a sunat-o fostul sot, Cioaca Constantin Cristian, care i-a cerut pe un ton imperativ sa aiba grija ce spune despre el, daca va fi contactata de politistii care se ocupa de caz.

(…) Solicitandu-i sa consemneze intr-o declaratiei olografa cele precizate, aceasta (n.r. – Lavinia) a refuzat, sustinand ca nu doreste sa mai aiba tangente cu fostul sot sau sa fie implicata in cauza in care acesta este acuzat de uciderea sotiei sale”.

Sursa: jurnalul.ro

Adauga un comentariu