Magazin

DEZVALUIRI CUTREMURATOARE! Ce a facut MADALINA MANOLE in ultima ei noapte de viata

Publicat: 24 ian. 2015
1
Moartea Madalinei Manole a lasat in urma suferinta, lacrimi si amaraciune si chiar daca au trecut aproape cinci ani de la tragedie, povestea din jurul artistei inca mai starneste reactii controversate.
Celebra avocata Paula Iacob a cunoscut-o si a facut cateva declaratii surprinzatoare despre acest caz.
„Am cunoscut-o cand a divortat de primul sot. A fost de o bunatate si de o sensibilitate in divortul acela ca aproape imi venea sa o bat cand am vazut cat vrea sa ii lase si cat i-a si lasat sotului, in ideea ca el e mai atasat de obiecte decat e ea. Era un om bun, dar prea sensibil. I-am si spus ca, daca as avea multe cliente cu blandetea ei, as fi chiar nefericita ca n-as mai putea sa lovesc in niciun barbat in divorturi”, a declarat Paula Iacob pentru ziarulring.ro.
Atunci cand vine vorba despre relatia foarte tensionata dintre parintii Madalinei si Petru Mircea, avocata Paula Iacob e de parere ca toti gresesc, iar cel care are de suferit este copilul.

Vezi si Ultimele imagini cu Madalina Manole in viata 

„Puterea divina plateste fiecaruia dintre noi ce facem rau si bine”…
„E inadmisibil ce face sotul, avocatul ar fi trebuit sa-l invete ca nu e normal, nu e drept, nu e legal, nu e nimic bun in aceasta atitudine a sa. De ce sa nu ii lasi pe bunici sa-si vada nepotul?! Indiferent cata ura e intre ei, copilul acela trebuie sa stie ca a avut o mama si ca mama aceea are niste parinti. E o saracire a sufletului copilului pe care un tata care il iubeste nu avea dreptul sa o faca. E absolut normala pastrarea acestei legaturi. Fiecare isi aminteste o poveste spusa de bunica. Ce va retine copilul despre bunica lui? Nimic! Despre mama? Nimic! Il sfatuiesc pe avocatul lui sa incerce sa-l determine sa mearga pe o alta idee. Va fi bine pentru toti. Puterea divina plateste fiecaruia dintre noi ce facem rau si bine”, a povestit Paula Iacob pentru ziarulring.ro. 

Vezi si Madalina Manole ar fi fost batuta inainte de a muri 

In ceea ce priveste moartea artistei, celebra avocata spune ca e convinsa ca Madalina Manole s-a sinucis: „Au venit ani cand nu mai era atat de curtata si de admirata si, efectiv, s-a sinucis fiindca n-a suportat ideea ca are deja o anumita varsta. A avut si niste nemultumiri… Stiu ca era tematoare pe plan profesional, i se parea ca nu mai e suficient de la moda, mi-a spus asta de cand a divortat. Plus ca se temea ca nu va mai gasi un barbat cu care sa-si refaca viata. Cand am reintalnit-o, era insarcinata si foarte fericita. Atunci era un moment bun, dar probabil ca ceva profesional s-a legat prost si a avut acel moment de sensibilitate… Poate si vreo neintelegere in casa. A uitat si de copil… Atunci uiti tot, n-ai decat ideea fixa ca trebuie sa dispari, ca n-ai alta cale de a curma suferinta.”
Adauga un comentariu