Eveniment-Social

Dezvaluiri cutremuratoare la trei ani de la moartea lui Toni Tecuceanu

Publicat: 19 oct. 2013
1

Fratele actorului de la «Cronica Carcotasilor» face dezvaluiri cutremuratoare la trei ani si jumatate de la moartea acestuia.

La trei ani si jumatate de la moartea actorului Toni Tecuceanu, fratele lui nu si-a gasit linistea. Convins ca Toni nu a avut gripa porcina, Paul Tecuceanu se lupta inca in instanta pentru a i se permite accesul la dosarul medical al acestuia. El este convins ca fratele lui a contractat in spital un virus care l-a ucis, scrie click.ro.

Pana cand nu va vedea cu ochii lui dosarul medical al fratelui sau mai mare, Paul Tecuceanu nu se va putea impaca cu ideea mortii premature a lui Toni, care anul acesta ar fi implinit 41 de ani. Disparitia lui a lasat in urma multe semne de intrebare, la care Paul vrea sa gasasca raspunsul cu orice pret. De trei ani si jumatate, se judeca cu Spitalul „Matei Bals” si cu dr. Streinu Cercel, managerul institutiei medicale.

Barbatul ne-a spus ca procesul se tergiverseaza, dar asta nu-l face sa renunte la ideea de a afla adevarul, despre care crede ca se se gaseste doar in dosarul medical. Paul Tecuceanu are doua mari regrete: acela ca nu a apucat sa-si ia la revedere de la fratele lui, dar si ca nu l-a dus la un spital din Germania, sa-l consulte si medicii de acolo.

„Daca prin absurd a avut gripa porcina, nu a venit cu ea in spital. Oana Ionita a mancat dupa el si n-a avut nimic, iar Mistretu’ a dormit cu el. In plus, a intrat in contact cu multe alte persoane care nu s-au imbolnavit”, ne-a mai spus Paul Tecuceanu, care era foarte atasat de fratele lui.

Adauga un comentariu