International

Dezvaluiri cutremuratoare. Michael Jackson avea colectii de poze cu baieti si barbati goi

Publicat: 04 ian. 2017
1

Potrivit un raport al politiei di 2003, care a fost facut public abia acum, Regele Muzicii Pop avea colectii intregi de imagini cu baietei si tineri dezbracati. Albumele cu fotografii au fost gasit in dormitorul si in baia superstarului din Neverland Ranch.

Michael Jackson, care a fost acuzat de pedofilie cand era in viata, detinea colectii erotice cu minori, in special baieti. Conform unui raport al politiei realizat in 2003, in casa acestuia de la Ferma Neverland s-au gasit mai multe fotografii cu baieti si barbati in ipostaze erotice. Autoritatile sustin ca este vorba despre cel putin 7 colectii erotice de acest gen.

„Avea si imagini socante si dezgustatoare cu copii torturati, barbati si copii goi si sadomasochism”, a declarat un investigator pentru Daily Mail. Acesta a mai explicat ca probabil superstarul folosea aceste materiale pentru a „reduce inhibitiile victimelor si pentru a facilita molestarea”.
Michael Jackson a fost acuzat de mai multe ori ca ar fi abuzat copii, iar acum anchetatorii sunt siguri ca superstarul ar fi molestat minori.

„Am identificat 5 baieti, care au facut acuzatii de abuz. Imi este foarte clar ca Michael Jackson se face vinovat de molestare de copii”, a declarat avocatul Ron Zonen.

Michael Jackson a murit in 2009, la varsta de 50 de ani, in urma unei intoxicatii grave cu propofol, un anestezic puternic, folosit in spitale, care ii fusese prescris de medicul sau Conrad Murray. 

Adauga un comentariu