Actualitate

Dezvăluiri despre accidentul în care și-a pierdut viața Prințesa Diana, făcute de medicul care a încercat să o salveze

Publicat: 21 iun. 2021
Accidentul Prințesa Diana
Lady Diana și-a pierdut viața într-un tragic accident auto în urmă cu aproape 24 de ani

Accidentul teribil în care Prințesa Diana și-a pierdut viața în urmă cu aproape 24 de ani continuă să creeze controverse și acum. Mai ales că au apărut noi dezvăluiri cu privire la acea fatidică dată, făcute de unul dintre medicii care au intervenit în acest caz. Mai mult, acesta a dezmințit faptul că Regina sau Prințul Charles ar fi impus o echipă medicală, cum s-a speculat multă vreme. Doctorul Monsef Dahman spune că s-a făcut tot posibilul pentru a-i salva viața Prințesei, însă inima ei a cedat.

Recent, unul dintre medicii care a încercat s-o salveze pe Prințesa Diana spune adevărul despre cele întâmplate atunci, în urmă cu aproape 24 de ani. Prințesa Diana, încă cea mai iubită figură din istoria Regalității din Marea Britanie, a murit într-un tragic accident de mașină pe 31 august 1997. La aproape 24 de ani de la terifiantul accident, un medic a decis să povestească ce s-a întamplat de fapt în spital.

Un alt moment important în viața Prințesei Inimilor a avut loc în 1995, de pe urma căruia s-a produs divorțul de Prințul Charles. Atunci, Lady Diana s-a întâlnit într-o cameră de hotel, cu John F. Kennedy Jr., pentru un interviu. Totuși, zvonurile la acea vreme au fost că între Lady Di și Kennedy s-ar fi consumat o idilă.

Dezvăluiri despre accidentul în care a murit Prințesa Diana

Zeci de documentare, sute sau poate chiar mii de articole care scriau despre tragedia care a întristat nu doar o țară, ci o lume întreagă. Vestea decesului Prințesei Diana părea cea mai proastă glumă a unei zile care va rămâne în istorie. Imediat după tragicul accident între mașina în care se afla Prințesa Diana și mașina de paparazzi care voia s-o surprindă în diverse ipostaze, au fost mobilizate la Paris echipe de medici de elită, de toate specialitățile, pentru a salva viața Prințesei Diana.

Monsef Dahman a fost unul din chirugi chemați de urgență și parte din echipa medicală de zeci de medici, care au dat tot ce au putut. La aproape 24 de ani, într-un interviu acordat publicației Daily Mail, medicul Monsef Dahman a dezvălui că ore în șir s-au încercat toate variantele pentru ca Prințesa Diana să fie salvată.

Conform acestuia, o masivă hemoragie, la început greu controlată a fost una din cauzele decesului. Ritmul cu care perfuziile încercau să compesenze pierderile masive de sânge, a atras atenția unui reputat medic francez cardiolog, profesorul doctor Riou, care a văzut ca un vas important care alimenta inima cu sânge era „franjuri”.

Medicii au încercat imposibilul

Reputatul medic cardiolog Riou a realizat că toate eforturile lor sunt în zadar, însă echipa medicală nu s-a dat bătută. S-au dat zeci de telefoane pentru a găsi o soluție cu alți specialiști de renume mondial pentru a găsi o variantă de salvare, dar corpul Prințesei Diana era prea slăbit și nimic nu avea efect.

La ora 2:15, ora Franței, inima prințesei Diana a încetat să mai bată. Mai bine de 2 ore medicii au încercat toate variantele de resucitare, inclusiv cu stimulenți electrici, masaj manual, toate tehnicile posibile, dar Diana avea să plece printre îngeri.

Zvonuri dezminite de medicul Dahman

Medicul Monsef Dahman povestește că și acum are în minte acele imagini terifiante, dar este conștient că s-a făcut tot ce s-a putut din punct de vedere medical. Acesta a mai ținut să clarifice că familia Regală Britanică nu a intervenit în metodele medicilor francezi și nu au încercat să-și impună propriii medici. Ci au lăsat profesioniști din Franța să facă tot ceea ce pot. Așa s-a dezmințit faptul că Regina sau Prințul Charles ar fi impus o echipa medicală.

Medicul explică că toate deciziile au fost strict ale echipei medicale. O asistentă îi povestea că Prințul Charles și chiar Regina Elisabeta sunau constant să se intereseze de starea Prințesei Diana. Și acesta este un alt zvon dezmințit de mai multe surse, care afirmau că membrii Casei Regale nu s-ar fi intersat de aceasta. În altă ordine de idei, toate aceste dezvăluiri făcute de medicul Monsef Dahman, despre accidentul în care a murit Prințesa Diana, vin să facă lumină în acest eveniment care a întristat o lume întreagă.

Adauga un comentariu