Bizar

Dezvaluiri despre ce ne asteapta in curand! Profetiile Sf. Gavriil Georgianul

Publicat: 13 sept. 2018

Sfantul Gavriil Georgianul a fost mereu respins de societate, doarece voia sa traiasca sincer, autentic, fara compromisuri relatia cu Dumnezeu. El a primit de la Dumnezeu harul profetiei, prin care sa-si previna si sa-si incurajeze semenii. Iata cateva dintre profetiile Sfantului:
 
1. In timpul lui Antihrist, unii vor talcui Scripturile dupa capul lor, nenorocitii! Apoi, ucenicii lui Antihrist vor lua si ei parte la slujbe, vor face semnul crucii si vor propovadui Evanghelia. Adevaratii crestini insa se vor cunoaste dupa faptele lor cele bune.
 
2. Satana a pus 666 de curse. Pecetea lui nu va fi nevazuta, ci se va vedea pe frunte si pe brate. Daca pecetea se va pune cu forta, in ochii lui Dumnezeu va fi ca necinstirea unei fecioare. Cea mai grea incercare a crestinilor va fi sa vada ca parintii lor primesc sa fie pecetluiti. Pecetea va fi fara efect daca va fi pusa contra vointei omului. Dar inchipuiti-va cursa intinsa de Antihrist pentru o mama ramasa singura cu cinci copii! Cum sa-i hraneasca altfel decat primind pecetea?

3. Adevaratul crestin nu va simti nici foame, nici sete. In vremea nenorocirii, crestinii nu vor pieri. Domnul va face minuni pentru ei. O frunza le va fi de ajuns pentru o luna. De vor face semnul crucii pe o bucata de pamant, aceasta se va preface in paine.
 
4. Credinta adevarata isi afla salas in inima, nu in minte. Antihristul va fi dat pe fata de crestinii care isi au credinta in inima, in vreme ce aceia care isi au credinta in cap il vor urma.
 
5. Sa nu va pierdeti niciodata nadejdea in Dumnezeu si veti fi feriti de foame, de sete si de nenorociri.loading...

Adauga un comentariu