Stiri si curiozitati

Dezvaluiri despre gropile betonate din curtea lui Dinca! Ce orori se afla acolo 

Publicat: 13 aug. 2019
3

Continua cercetarile la Casa Groazei din Caracal. Oamenii legii vor aduce aparatura speciala la casa lui Gheorghe Dinca, cu care vor scana solul pana la patru metri adancime.

Casa lui Dinca demolata. Anchetatorii vor curata curtea inculpatului Dinca pentru ca miercuri sa fie adus un scanner care va verifica centimetru cu centimetru ce se afla sub pamant si daca Gheorghe Dinca a ascuns ceva in gropile betonate.

Casa lui Dinca demolata

Dupa acest pas, achetatorii vor decide daca este necesar sa sparga cimentul sau nu.

Intre timp, familia Alexandrei a angajat o echipa privata de investigatori pentru a face lumina in cazul disparitiei fiicei lor.

Alexandru Cumpanasu, marturii despre complicii lui Dinca: „Cred ca ei au luat-o pe Alexandra din casa”

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a facut noi declaratii cu privire la cazul crimelor din Caracal.

Alexandru Cumpanasu, marturii despre complicii lui Dinca

Alexandru Cumpanasu noi declaratii. „Sa ajute anchetatorii. Chiar daca nu au cerut, sigur au nevoie de ajutor. Niste oameni care nu sunt constransi de cineva, fara sa incalce legea, sigur vor gasi mai mult decat anchetatorii.

O parte din informatiile date de presa au fost luate in seama. Sunt 60 de pagini de informatii clare, unde se poate verifica rapid si usor. Am depus actul la Parchetul General. Eu cred ca s-au apucat si de aceste date. Acum aceste date se afla la DIICOT, acolo unde maine voi avea prima interactiune. Merg in calitate de reprezentant al familiei, pentru a afla informatii, atat cat se poate spune.

Adauga un comentariu