Magazin

Dezvaluiri despre viata lui Cristi Borcea din spatele gratiilor: „A avut trei interventii, a facut un tratament la inima, perfuzii”

Publicat: 02 ian. 2017
1
La finele lunii noiembrie, Cristi Borcea a fost scos din Penitenciarul Jilava, unde executa pedeapsa primita in Dosarul Transferurilor, si internat, sub paza, la Sectia de ortopedie a Spitalului de Urgenta Floreasca, pentru probleme la un picior.
Valentina Pelinel a petrecut Revelionul alaturi de familia lui Cristi Borcea si de sora ei, dar si impreuna cu fiul ei, Milan Cristian (sase luni). Intr-un interviu acordat pentru Antena Stars, vedeta a vorbit despre problemele de sanatate pe care Cristi Borcea le are si cat de greu ii este sa le depaseasca in detentie.
„Cel mai tare imi doresc sa il avem pe tati alaturi de noi. El stie ca noi il iubim. Chiar daca lui nu ii e usor acolo unde e, intotdeauna ne-a sprijinit. Sunt mandra de el. Imi doresc sanatate, liniste, intelegere, dupa un an zbuciumat ca 2016. A fost totusi cel mai bun an. Era o iubire asumata, recunoscuta. M-am controlat foarte bine, am vrut sa raman aceeasi care ma stiti. E mai bine Cristi, a avut trei interventii la picior, a facut un tratament la inima, de 7-8 ore pe zi, perfuzii, care nu este usor deloc. Ii zic ca-l iubesc, asta ii da putere. E cel mai important barbat din viata mea. Daca nu era el, nu era Milan”, a spus Valentina Pelinel.
In martie 2012, fostul presedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a fost operat pe cord la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, de catre doctorul Serban Bradisteanu. Borcea a fost supus unei interventiii de by-pass pe o artera coronara blocata, grefa fiind luata din artera mamara. Interventia chirurgicala a avut loc atunci cu o saptamana inainte ca Tribunalul Bucuresti sa dea sentinta in Dosarul Transferurilor.

Citeste si: Din pacate, avem vesti triste despre Cristi Borcea… iubita lui trece prin momente grele!

In iulie 2014, cand era incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba, Borcea a fost internat la Sectia de cardiologie a Spitalului Judetean de Urgenta din Constanta, dupa ce a acuzat dureri in piept. Medicii i-au facut atunci o coronarografie, stabilind ca nu a fost vorba de un infarct. Cristi Borcea a fost adus recent de la Penitenciarul Poarta Alba din Constanta la Penitenciarul Bucuresti Jilava, unde executa pedeapsa in regim deschis. Borcea a fost cazat in aceeasi camera in care a stat si la inceputul acestui an si in care se afla alti trei detinuti, condamnati pentru fapte usoare.
Comentarii
Adauga un comentariu