Magazin

Dezvaluiri din culisele Masterchef

Publicat: 03 iun. 2012
1

Mehrzad Moghazehi, unul dintre cei opt finalisti de la „MasterChef”, a vorbit deschis despre ceea ce inseamna pentru el acest show de televiziune, care au fost lucrurile pe care le-a invatat de la cei trei jurati si mai ales cum s-a inteles cu ceilalti concurenti. Iranianul a legat prietenii cu o parte dintre concurenti, insa cu cativa nu s-a putut intelege absolut deloc. Printre acestia se numara si „casnica” Andreea Moldovan, despre care Mehrzad spune ca pana la urma a ajuns sa o ignore.

De origine iraniana, Mehrzad Moghazehi s-a inscris la „MasterChef” pentru a-si arata abilitatile culinare, dar si sperand la marele premiu. Barbatul a reusit sa ajunga pana in finala, alaturi de alti sapte concurenti, facand fata cu brio stresului.

„Toate probele sunt dificile sub tensiunea existenta, niciodata nu stii ce te asteapta, cum si ce va urma. La «MasterChef» pana si eu, care sunt calm si nu ma stresez asa usor, am fost de multe ori presat. E tensiune mare, timpul limitat, «chefii» sunt mereu cu ochii pe noi si din aceste motive totul devine mai greu. Dar pentru mine probele cu desert sunt cele mai grele, deserturile pe care stiu sa le fac cer mai mult timp si aici suntem presati de timp”, spune barbatul.

Mehrzad a simtit la un moment dat ca vrea sa renunte la show, insa s-a incurajat singur si mai ales a incercat sa treaca peste neintelegerile cu ceilalti concurenti. „Casnica” a fost cea care i-a dat cele mai mari batai de cap, insa cu calm a trecut imediat peste.

„Cred ca a fost o data cand am simtit ca vreau sa plec din competitie, nu stiu exact cand a fost, dar imediat mi-am zis: trebuie cel putin sa fiu printre ultimii care raman in concurs, pentru ca simt ca pot mult mai mult, sunt mai bun decat alti concurenti. M-am incurajat singur. M-am inteles bine cu toti concurentii, am avut si certuri, ca in orice casa. De exemplu, m-am certat odata cu Lili si Alex Petricean, dar a fost o cearta peste care am trecut si ne-am impacat.

Am avut discutii cu Andreea Moldovan, asta pana cand mi-am dat seama ca nu trebuie sa ma contrazic cu ea, ca ea oricum crede ca le stie pe toate, ca e cea mai desteapta fata de pe planeta asta. Nu imi fac dusmani pe unde umblu, eu sunt pasnic si nu tin suparare si ura in mine. Daca am ceva cu cineva prefer sa ii spun in fata. Asadar, daca am avut neintelegeri cu alti concurenti, am incercat sa le rezolv. Dar cel mai bine m-am inteles cu Bogdan Lupoiu si cu Alex Cirtu, cu care tin legatura si acum. Sunt insa unele relatii care dupa ce s-a terminat concursul nu au mai continuat”, a declarat, pentru CANCAN, Mehrzad.

Barbatul povesteste despre experienta de la „MasterChef” ca fiind una extrem de benefica, nu numai din prisma competitiei, ci si pentru ca a invatat extrem de multe lucruri. „Spre exemplu, de la cei trei jurati am invatat multe, dar cel mai important pentru mine este ca am invatat de la ei sa fac «platingul». Incerc sa folosesc termeni romanesti pentru «plating», dar nu cred ca am alt termen. Am invatat sa aranjez preparatul finit pe farfurie si parca acum fac mancare ca sa fac «plating». Inainte nu dadeam asa mare importanta asezarii preparatului pe farfurie si nu faceam o arta din asta, dar acum «platingul» este o arta”, mai spune concurentul.

Adauga un comentariu