Cancan ultimă oră

Dezvăluiri incendiare despre Corina Caragea: vârstă, înălțime, greutate, biografie, Instagram, iubiți

Publicat: 14 mai 2021
Corina Cargaea sexy
Corina Caragea a pozat sexy în Dubai, în costum de baie

Prezentatoarea Știrilor din Sport de la Pro TV Corina Caragea continuă să rămână o adevărată ispită în ciuda vârstei. Focoasa brunetă, în vârstă de 38 de ani, s-a pozat recent în costum de baie, în Dubai. Pozele au ajuns pe blog-ul ei, dar și pe Instagram, iar fanii au rămas uimiți cât de bine arată frumoasa brunetă.

Obișnuiți să o vedem în haine elegante și încălțată cu pantofi cu toc, Corina Caragea și-a uimit cei peste 400.000 de urmăritori de pe Instagram plus ceilalți fani de pe alte rețele de socializare cu niște poze fierbinți cu ea în costum de baie.

Corina Caragea sexy

În Dubai, Corina Caragea a avut parte de o experiență neplăcută. În timp ce era într-un metrou din Dubai a constatat că era singura femeie din vagon. Toți se uitau la ea pentru că era îmbrăcată în tricou și pantaloni scurți. Pe lângă ținuta total neadecvată, aceasta susține că urcase într-un vagon de bărbați, în condițiile în care demeile au vagonul lor separat. Informația dată de focoasa brunetă este parțial corectă. În Dubai sunt vagoane separate pentru femei, însă în celelalte se pot urca atât bărbații cât și femeile.

Corina Caragea sexy

Corina Caragea: vârstă, înălțime, greutate, biografie, Instagram

Corina Caragea s-a născut pe 31 decembrie 1982, la București. În vârstă de 38 de ani și având o înălțime de 1.73 m și o greutate de54 kg, Corina și-a dorit de mică să lucreze în media.

După terminarea liceului, frumoasa brunetă s-a înscris la Facultatea de Jurnalism, după care a făcut și Facultatea de Relații Publice.

Corina a apărut prima dată „pe sticlă“ în 2003, când era dansatoare în grupul de balet al emisiunii „Surprize Surprize”, de la postul național de televiziune.

Corina Caragea sexy

A fost reporter timp de câteva luni la TVR, după care a trecut la Realitatea TV. În 2005 a primit o ofertă de la Pro Tv să prezinte știrile sportive, iar pe 7 iulie a fost prima ei emisiune prezentată la Trustul Pro.

Primii bani i-a câștigat încă din liceu, când a filmat pentru un spot TV la un șampon. Corina și-a amintit că din acei bani și-a luat o pereche de blugi, pe care a purtat-o și zece ani mai târziu. Au urmat numeroase prezentări de modă și multe pictoriale pentru diverse reviste. Cea mai cunsocută este cea din FHM. De precizat că I s-a propus să pozeze nud pentru Playboy, dar a refuzat.

Corina Caragea și Robert Pongracz

Cu cine s-a iubit Corina Caragea

Înainte să devină foarte cunoscută, Corina Caragea a fost într-o relație cu pilotul de curse Bogdan Rustea. A urmat o scurtă relație cu fotbalistul Cristian Chivu, negată însă vehement de Corina.

Din 2013, Corina Caragea a format un cuplu cu Robert Pongracz, vicepreședintele Ligii Profesioniste de Fotbal. Acesta a cerut-o în căsătorie în anul 2016, iar în 2018 au făcut nunta într-o locație de vis, în Toscano, Italia.

Presa a cuplat-o la un moment dat și cu Lucian Viziru, de la formația Gaz pe foc, lucru negat de frumoasa brunetă.

Mai mult, s-a zvonit că în perioada cât a lucrat la Realitatea TV ar fi avut o aventură cu Robert Turcescu, cu care era coleg. Atunxi ,acesta era căsătorit și avea un copil.

Corina Caragea sexy

Comentarii
Adauga un comentariu