Cancan

Dezvăluiri incredibile: Cine este, de fapt, nevasta lui Emi Pian

Publicat: 06 aug. 2020

Jumătatea lui Emi Pian nu-și mai poate stăpâni tristețea. Soția interlopului a îngenuncheat de durere la priveghiul soțului ei. Femeia a rămas acum singură cu doi copii: o fată și un băiat pe care îi are împreună cu Emi Pian.

Soția lui Emi Pian. Jumătatea lui Emi Pian nu-și mai poate stăpâni tristețea. Soția interlopului a îngenuncheat de durere la priveghiul bărbatului. Ea este femeia care i-a fost alături la bine și la greu interlopului, zeci de ani de zile.

Soția lui Emi Pian. Emi Pian și soția sa au împreună o fată și un băiat de aproximativ 20 și ceva de ani. Băiatul lor, Gabriel-Cristian Duduianu are și el la rândul său un băiat. Interlopul ucis își adora nepoții și făcea orice ca să nu le lipsească nimic.

Jumătatea lui Emi Pian nu-și mai poate stăpâni tristețea. Soția interlopului a îngenuncheat de durere

Soția lui Emi Pian. La nunta lui Emi Pian cu soția sa a cântat nimeni altul decât Florin Salam. Cântărețul de manele și capul clanului Duduianu erau prieteni foarte buni. Florin Salam a scos și o melodie după decesul interlopului. Melodia de jale adresată lui Emi Pian conține versuri despre fata, băiatul și părinții interlopului ucis.

Gabriel-Cristian Duduianu, alias Aly, este băiatul lui Emi. Ali și sora lui au rămas orfani de tată acum. Gabriel Duduianu este absolvent al Colegiului Tehnic de Industie Alimentară „Dumitru Moțoc” din București. Tânărul, în vârstă de 20 și ceva de ani, are și el la rândul său un fiu. Familia îndurerată îl plânge acum pe capul clanului Duduianu: Emi Pian.

Emi Pian, ucis cu sânge rece de un cunoscut

Soția lui Emi Pian. Interlopul Emi Pian a fost ucis în dimineața de 3 august 2020, în jurul orei 03:00 de Napi, conducătorul unui alt clan din București. Cei doi plecau de la barbut, iar Napi a ținut să se răzbune pe Emi Pian pentru că i-a oferit bani unui participant rival de al său de la barbut. Napi a scos briceagul și l-a înjughiat mortal pe capul clanului Duduianu.

Tatăl lui Emi Pian a suferit un atac de cord chiar în închisoare la aflarea terbilei vești. Bătrânul se află la Penitenciarul Rahova pentru tentativă de omor. Cele două clanuri se războiesc acum, iar familia Duduianu le-a jurat răzbunare făptașilor. Oamenii legii investighează crima. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

Comentarii
Adauga un comentariu