Sport

Dezvaluiri INCREDIBILE despre patronul Rapidului: „Sunt jucatori care si-au pierdut casele”

Publicat: 27 ian. 2016
1

Pe picior de plecare de la Rapid, congolezul Wilfred Moke (27 de ani) a adus acuze dure conducerii. Fostul capitan al alb-visiniilor s-a înteles cu FC Voluntari si acuza problemele din Giulesti. „Eu nu am vazut niciodata asa ceva. Nu am jucat eu la echipe mari, dar lipsa de seriozitate si profesionalism pe care am observat-o aici, la conducatori, nu am vazut-o niciunde altundeva.

Îmi pare rau, pentru ca este un club mare, are toate conditiile sa fie unul dintre cele mai mari cluburi din România. Are suporteri si infrastructura, dar cei care conduc acest club nu-i vor binele”, a spus Moke.
Fotbalistul a explicat motivele pentru care a acceptat oferta Voluntariului si nu l-a menajat deloc pe finantatorul giulestenilor, Valerii Moraru. „Nu vreau sa plec pentru bani, eu plec din cauza lipsei de respect, a minciunilor nenumarate. Eu le-am spus ca vreau sa plec acasa. Nu stiam atunci nimic de Voluntari. Sunt jucatori care si-au pierdut casele, nu au ce sa manânce. Moraru nu întelege asta, dar noi trebuie sa îl întelegem pe el. Nu mai trebuie sa fim de acord cu el, nu mai trebuie sa ramânem tacuti, trebuie sa spunem adevarul. Face numai rau”, a mai spus Moke.

15 meciuri a bifat Moke în tricoul Rapidului, fara a marca însa vreun gol

Adauga un comentariu