Titlurile zilei

Dezvăluiri incredibile! Un lider PNL rupe tăcerea și vorbește despre dezastrul făcut de Marius Bodea în filială. Mărturii de groază

Publicat: 27 feb. 2020

Filiala municipală a PNL Iași stă pe un butoi cu pulbere din cauza deputatului scandalagiu Marius Bodea și a unor persoane care continuă să îi cânte în strună pentru banii primiți de la Parlamentul României. Unul din membrii organizației municipale a decis să spună adevărul despre toată această mascaradă pusă la cale de Marius Bodea, cunoscut și ca deputatul zero.

Dezastrul provocat de deputatul zero Marius Bodea în filiala municipală a PNL Iași iese tot mai mult la iveală. Ajuns pe cai mari în PNL Iași după ce a fost impus candidat la Primăria Iași în urmă cu patru ani, Marius Bodea a reușit să-i îndepărteze ușor pe toți liderii PNL care au avut ceva de spus la adresa sa. În ultima vreme, Bodea a întețit atacurile la adresa celor din PNL Iași după ce a devenit clar că nu va mai candida la Primăria Iașului.

În acest caz, unii membrii ai PNL Iași au decis să arate adevărul și cum au ajuns Bodea și acoliții acestuia să distrugă partidul din interior. Unul dintre aceștia este și Daniel Juravle, membru în Biroul Politic Local (BPL).

„Evoluțiile din ultimele zile din sânul organizației locale a PNL, statutul meu de membru al BPL, dar și cel de cunoscător al mediului organizațional atât din PNL Iași, cât și din Primăria Iași mă obligă să fac câteva considerații absolut necesare pentru ca cei interesați de politică să înțeleagă contextul. Nu exagerez cu nimic dacă spun că organizația din municipiul Iași este o organizație capturată și utilizată în folosul personal al președintelui ei.

Operațiunea de capturare a presupus înlăturarea tuturor celor care au îndrăznit să aibă alte puncte de vedere decât linia trasată de președinte, oricât de pertinente și utile ar fi fost acelea, sistarea oricăror convocări a tuturor membrilor în forul statutar împuternicit să ia decizii de strategie și preluarea nestatutară a acelor atribuții de către președinte, sistarea oricăror dezbateri interne în comisiile de specialitate și apoi alinierea la linia oficială prin momirea cu efemere viitoare funcții a celor necesari procesului de capturare”, a arătat Daniel Juravle, membru în BPL al PNL municipiul Iași.

Bodea a încălcat statutul PNL. Oamenii au fost înlăturați ilegal

Liderul liberal a arătat și cum Bodea a încălcat statutul în ultimii ani, eliminându-i pe cei care i-au fost împotrivă.

„Au fost sacrificate orice oportunități de dezvoltare organizațională, inclusiv prin refuzul de a constitui organizațiile de cartier în municipiul Iași, făcând astfel ca peste 30 de membri să nu poată accede la funcția de vicepreședinte de drept. Statutar, conducerea organizației locale a încetat să mai existe de ceva vreme și doar îngăduința colegilor o mai ține astăzi în perfuzii. Organizația aceasta capturată se manifestă în aceste zile, o mână de oameni care se rotesc la portavoce pentru a părea mulți”, a mai spus Juravle.

De ce este nevoie ca Mihai Chirica să vină alături de PNL

Liberalul a precizat și de ce este nevoie ca Mihai Chirica să vină alături de PNL.

„Mi se va spune că eu sunt un trădător. Am îndrăznit să vreau să-mi practic meseria de specialist în administrația publică, de om care a studiat și înțeles cu ce se mănâncă munca într-o instituție publică, însă eu mă bucur că am ales să fac ceea ce știu. Dacă asta mi-e vina, că vreau ca astăzi să le fie mai bine ieșenilor, atunci o accept. Această dezvoltare a carierei mele profesionale mi-a oferit și ocazia să îl cunosc pe adevăratul Mihai Chirica. Dragi colegi, luați tot ce spune organizația capturată despre primar și răsturnați. Așa îl veți cunoaște cu adevărat”, a mai spus membrul BPL al PNL Iași.

Marius Bodea a capturat filiala

Acesta a povestit și cum Marius Bodea a capturat filiala și a impus persoane care nici măcar nu sunt membrii BPL, dar care sunt aghiotanți fideli.

„Evident că voi intra în gura propagandei oficiale care a sprijinit procesul de capturare prin altoirea publică a celor care au îndrăznit să gândească altfel. Eu însumi am fost victima acestui mod de control. Îmi asum acest risc dacă asta ajută la a da organizației mele o altă șansă. Vreau ca noi, liberalii, să câștigăm, să facem din Iași un fief liberal și pentru asta avem nevoie să mergem la luptă cu oameni care știu să câștige, și primarii noștri din județ o știu cel mai bine.

Adversarii PNL, în special cei de la USR și PLUS, sunt evident deranjați de posibilitatea ca PNL și Mihai Chirica să câștige detașat această competiție și le înțeleg jocul politic. Nu ei sunt destinatarii mesajului meu. Eu fac un apel la membrii PNL Iași care mă cunosc și, poate, m-au votat: dragi colegi, haideți să câștigăm și în lumea reală, nu numai în realitatea paralelă construită de cei care au capturat organizația”, a încheiat Juravle.loading...

Comentarii
 • bodea nu a construit nimic in viata lui. a macat a baut si a f… .
  Numai curvareala.
  Familia suferea si el se tavalea cu toate curvele
  Cel mai mare CURVAR

 • ai fost PUS director la aeroport si te crezi un geniu. Ai fost numit acolo boule!
  Ai primit buget, proiect…etc si tb sa fie un bou sa semneze, Boule!
  pt contractele cu wiz si blue nu te lauda caci era politica lor sa se dezvolte st tb sa fie un bou sa semneze, Boule!
  iar profitul aeroportului cu care te lauzi a fost pe hartie nu in conturi, Boule care esti Bou!
  Dar din contractele de publicitate cat ai papat, Boule care esti Bou? Ciocu mic!

 • Dați afară pe Timofciuc,Etienne, Pizdovăț,Vatră ( asta e mai curvit,nu se da in fată dar lucrează in subterane) Angela ROTARU ( coana bucătăreasă de la femei) Gașca de iresponsabili venită abuziv de la PD și capul de tutti capi Bodea care regizează aceste procese! Dacă se vrea liniște in PNL și atmosfera de lucru ori noi progresiștii,ori acești mahalagioi care fac de râs PNL ! E sigura soluție! Fără Bodea și șperlele sale!

 • BRAVO !!! Renuntati la Bodea si la gasca lui, lasa ca vine alt curvar, adica Chirica cu gasca lui. Ce merite asa grozave are Chirica comparativ cu Bodea ? Nu vedeti ca sunt amandoi exact la fel, doua lichele care au vanat un post caldut si-au facut relatii, ca pupincuristi, slava Domnului , nu ducem lipsa!! Ce-l recomanda pe Chirica ca „proaspat ” candidat la primarie din partea PNL ?? Vocea si talentul ? Tatucu Simirad ? Sau e un caz social, ca doar are de dus in spate 3 neveste si-o gradinita de copiii carora le trebuie la fiecare cate o casa, o masina si-n cont in banca !!! Daca PNL nu este in stare sa promoveze pentru functia de primar un candidat viabil, sa faca un pas inapoi si asa sunteti toti o apa si-un pamant !!!

 • Mai are cateva muieri ofl-iste pe care le prosteste ca pe copchii de gradinita, le-a spalat creierul, cutreierau orasul sa-l slaveasca pe bodea si-acum se bat cu pumnul in piept ca au muncit pt partid. De-alde Antonica si mai ales Lazaroaia. Pai se vede ce rezultate a adus munca voastra, v-a folosit bodea si in continuare va puneti poalele in cap in scandal cu colegii -Lazaroaia mai ales, ca sa-l aparati pe bodea. Reveniti-va , nu fiti penibile. Faceti un pas in spate asa cum si voi i-ati determinat pe altii sa faca un pas in spate.

 • Pentru PNL-ist vechi
  In partidul vostru la Iasi tot timpul filiala a fost acaparata de o mana de oportunisti ce duceau geanta sefului sau ii lustruiau papucii.
  Daca esti PNL-ist vechii cred ca iti amintesti cand PNL iasi faceau sedinte la teatrul Luceafarul ca sa excluda din partid pe cei care erau incomozi si deranjau interesele sefului si acolitilor lui.
  In PNL nu au fost ”niciodata” facute promovarile pe criterii de capacitate ci de obiedenta avuta fata de sef si daca vrei iti enumar lista cu ”specialistii” in obiedenta promovati.
  Si daca tot vorbim de Bodea este exact prototipul ”specialistului” evocat mai sus la care se mai poate adauga mostenirea ca era baiatul lui tata care urmarea cine facea ”avort” la maternitate, etc.

 • Mai e o jigodie in Podu Ros…Apostol Silviu soferul pocait. Ce interesant se da in piata, cum ca stie, cunoaste si e mina in mina cu stabii PNL

 • Sunt marcat ca eu, Anton Dobos cel mai cwrwar sef din finante am fost mazilit. Daaa, stiti cum e? Eu, Dobos, daca vad o gaura mi se scoala. Zic ca-i o buca’ de chisda, dar de fapt e o scîndura de gard unde o bag si fac miscari de dute-vino!

 • Mare impertinent si hot e Apostol de la Smart Invest, operator pe ruta Iasi-Suceava. La un pachet cere 20 lei si elibereaza un bon xeroxat la adicenter!!!

Adauga un comentariu