Cancan ultimă oră

Dezvăluiri șocante! O femeie afirmă că a fost răpită de extratereștrii. Aceasta are dovezi care-i susțin afirmațiile

Publicat: 10 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dezvăluiri șocante O femeie afirmă că a fost răpită de extratereștrii. Aceasta are dovezi care-i susțin afirmațiile
Paula Smith susține că a fost răpită de extratereștrii

O femeie din Marea Britanie susține că a fost răpită de extratereștrii de 52 de ori. Mai mult, femeia spune că are și dovezi care pot dovedi acest lucru. Paula Smith a uimit pe toată lumea cu declarațiile sale, aceasta spune că a fost răpită de extratereștrii în repetate rânduri, iar semnele lăsate pe corpul său stau drept dovadă a acestui lucru. Prima întâlnire pe care a avut-o cu extratereștrii a fost în copilărie, iar de atunci a mai fost răpită de alte 51 de ori.

Mulți s-au arătat amuzați de povestea femeii, însă aceasta susține că semnele de pe corpul ei dovedesc lucrurile prin care a trecut. Mai mult, Paula Smith a desenat un portret al unuia dintre „răpitori” și a declarat că aceștia i-au arătat o tehnologie avansată.

„Am experimentat 52 de incidente paranormale. Nu poți să-și dai seama când se va întâmpla, nu există niciun avertisment, pur și simplu se întâmplă. Tot ce poți să faci este să mergi mai departe, pentru că altfel o să înnebunești.

Mi-au arătat imagini cu peisaje frumoase și un râu cristalin care s-a înnegrit. Cerul albastru a devenit sângeriu și atunci am realizat că este de fapt, distrugerea Pământului prin lăcomia omului.”, a declarat Paula Smith

Prima dată când a fost răpită

Primul contact al femeii cu extratereștrii a fost pe vreme când era doar un copil, în anul 1982. Potrivit spuselor acesteia a încercat să se opună însă nu a fost cu putință. Se pare că „vizita” a durat atunci patru ore și nu a fost singura.

„Prima dată când am văzut un OZN a fost în 1982. Eram în pădure și era o liniște absolută. Dintr-o dată, poteca s-a îngustat și era așa de liniște că îmi auzeam inima bătând. Din întuneric am văzut ceva de forma unui bumerang, care avea ca un braț. Fiecare asemenea braț avea câte o lumină la capăt, erau albastre, verde și alte culori pe care nu mi le mai amintesc. Semăna cu elicea unui avion. Avea o lungime și o lățime de aproximativ 30 de metri, și se rotea încet în sensul acelor de ceasornic.

Îmi amintesc că încercam să fug, dar parcă eram în nisipuri mișcătoare, m-am prăbușit și mi-am pierdut cunoștința. Familia mea a spus că am lipsit patru ore, dar eu nu-mi amintesc nimic din acest interval. De atunci, experiențele nu s-au oprit. Am mai fost luată de la fereastra dormitorului meu și din pat” , a mai spus Paula Smith.

Adauga un comentariu